Ha van 20 millóm lakást venni Bp-en, mennyiért lehet azt kiadni?
Ezt írhatnád szinte minden albérletre,hogy minek kivenni,inkább megveszem.De piac mást mutat,ki lehet adni.Hiába ad 20 milliót a bank,ahhoz kell önerő is,+ ez legalább 25 év elköteleződés vagyis amit 4-es írt az a helyzet.
Hát igen 2 kisebb ma már nem jön ki frekventáltabb helyen
Én a helyedben még most beruháznék egy készülő vagy folyamatban (építés alatt) lévő újépítésű ingatlanba.
Van még pár projekt Angyalföldön is, ahol még 500eFt/nm ár alatt lehet venni.
Igaz, hogy ez jó esetben idén év végére, vagy a jövő év elejére lesz kész, de az átadás pillanatában már 530-550e Ft/nm ára lesz a lakásodnak, vagyis pénzt "termelt".
Utána egy újépítésű lakást könnyebb kiadni még magasabb áron is, nem "fillér-b.szók" lesznek a cél-bérlőid.
Én ezt tenném a helyedben (illetve tavaly már meg is léptem).
Hát igen, egy kb 40-42nm-est lehet reálisan venni ennyi pénzért, de érdemes böngészni az ajánlatokat.
De ekkora lakás is kiadható nagyjából 120-130eFt/hó áron.
Illeték-fizetési kötelezettség az továbbra is van:
15.000.000 Ft-ig az új építésű ingatlan illetékmentes
15 és 30.000.000 Ft- között a 15 millió feletti részre 4% (vagyis egy 20 milliós új építésű ingatlan után fizetendő illeték 200.000 Ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!