BENZINKUTASOK mennyi a nettó fizetésetek 2017 januártól?
Sziasztok azon gondolkodtam hogy lehet váltanom kellene,én debrecenben a Maxiline benzinkútnál vagyok és nettó fizum úgy 75000 abból kötelező kaja lejön így marad vagy 65000 plusz a borravaló a vége úgy 90-100 ezer.Azon gondolkodtam hogy lehet át kellene menni más benzinkúthoz ha mondjuk 20-30 ezerrel többet keresnek :)
Válaszokat előre is köszönöm :)
Kérdező, már ne is haragudj, de a kérdésedre nem lehet válaszolni, ugyanis azt kérdezed, mennyi a kutasok fizetése 2017 januártól? Mindezt január 1-én... :D
Ugyan honnan tudná bárki is, mennyi lesz a januári fizetése, hiszen még nem múlt el a hónap! Csak februárban fogják megkapni a januári, emelt fizetést.
Ennek ellenére én megpróbáltam válaszolni Neked, de úgy látom, a sok kötekedős között mintha meg sem láttad volna a válaszomat. (3-as vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!