Ti mit vennétek 10 ezer Ft-ból?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kaptam egy tízezer Ft-os kupont,és csak december 31-ig lehet felhasználni. Tartós,értelmes dologra gondoltam,nem hülyeségre,ehhez ötleteket kérek. Laptop tartozékok,mobilos vackok,szgép felszerelések,hülye kütyük szóba sem jöhetnek,arra sajnálnám,ahhoz ez sok pénz. Értelmes,10 év múlva is használható dolog kellene.2016. dec. 30. 18:05
1/14 anonim válasza:
holnap délben minden bezár, ezzel egy kicsit elkéstél sztm.
2/14 A kérdező kommentje:
Ja,és tescós kupon,ezt elfelejtettem írni. De van lehetőségem tescó extrában válogatni.
2016. dec. 30. 18:07
3/14 A kérdező kommentje:
Nem késtem el,ma tízig vannak+holnap délig.
2016. dec. 30. 18:07
4/14 anonim válasza:
10ezerből olyat ami 10 év múlva is használható? Jól feladtad a leckét. Drágább, szép tányérból ki jön egy teríték neked. Az nagyon sokáig megmaradhat és értelmes. Esetleg valami nagyon csilli-villi képkeret. Valami szép tároló dobozok. 1-2 alkalmi pohár. Szerintem az elvárásaid mellett, mindenképp ilyeneknek gondolkozz.
6/14 anonim válasza:
Mi nem tudhatjuk azt, hogy neked mire van szükséged. Holnap elmész szépen és körbe nézel. Majd úgyis találsz valami hasznosat.
7/14 anonim válasza:
Te tudod mire van szükséged egyébként 10 ezer forintból nem nagyon lehet venni tartós értelmes 10év múlva is használható dolgokat vagy veszel 1-2 jobb csavarhúzót max.
egyébként meg itt a tanács:
8/14 anonim válasza:
Vegyél könyvet. Az értelmes és 10 év múlva is használható lesz.
9/14 anonim válasza:
Nem tudom, miért húztátok le a 4-est - szerintem pl. a tányérkészlet kifejezetten jó ötlet.
Kérdező, nézd meg azt a kupont alaposan: biztos, hogy nem 2017 dec. 31-ig lehet felhasználni?
Mert én is kaptam egy ajándékkártyát, dec.31-ig lehet felhasználni, "bepánikoltam", de aztán kiderült, hogy 2017 :D
10/14 anonim válasza:
semmit.. miért is kellene elverni, ha nem kell semmi. Tanulj meg már most spórolni.. hisz mikor odajutsz hogy a fizetésedből kell 1 hónapig kihúzni.. na akkor lesz ám sírás.. főleg ha elvered marhaságokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!