Van valamilyen mód, hogy Magyarországról valaki befektessen a Medallion-ba? 2 év alatt megdupláznám a pénzem.
Ezt kint is és magyarországon is a hatalmon lévők csókosai művelik, + magyarország kevesebbet költ a technikára.
Meg amúgy sem fizetik meg a tudósokat - minek az új technológia?
Egy focijátékos sokkal jobban keres, az töb profitot hoz.
"A Medallionba ráadásul 2005 óta csak a Renaissance Technologies munkavállalói tehetnek be pénzt..."
Nem hiszem, hogy innen dolgozhatnál nekik.
# 2/
Ki beszélt munkáról? xD
"hiszen a Medallion mellet a Renaissance külsős befektetőknek is nyitott alapokat is kezel "
Az a kérdés, hogy az teljesít-e olyan jól, mint a medallion, ahogy a mellékelt diagram mutatja.
Gondoljatok bele átlagmagyar gondolkozik rajta, hogy vesz egy panellakást 10 millióért, de inkább beteszi egy ilyenbe, 5 év múlva házat vesz új kocsival
Átlagmagyar bérlakást vesz HITELRE. Innentől nem tudja
beletenni a pénzét, mert az nincs neki. De ha még tudna
is ekkora összeget szerezni ingatlanfedezet nélkül, annak
a kamata akkor is nagyobb lenne, mint amekkorát ez a
befektetés hozna.
"hiszen a Medallion mellet a Renaissance külsős befektetőknek is nyitott alapokat is kezel "
Ami nem a Medallion.
"Van valamilyen mód, hogy Magyarországról valaki befektessen a ---> Medallion-ba <---?"
Kérdésedre válaszoltam. Nem, nincs (legalábbis jelenleg nincs rá precedens). Ahhoz valami erős phd-vel kell rendelkezzél amivel felhívod magadra a cég figyelmét, és ha nekik dolgozhatsz, akkor befektethetsz a cégbe egy meghatározott mértékben (a cikk tanulsága szerint).
Értem.
Nézegettem közben a linkedin-en az alkalmazottjaikat, ennek a tagnak „csak” egy pénzügyes alapdiplomája van az Arizonai Egyetemről.
Bár a kvantosoknak tényleg van PhD-jük, de nem mindnek. És nem meglepő mód sok ázsiai van köztük. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!