Magyarországon miért Budapest mániás a legtöbb fiatal, miközben abban a városban az egyik legrosszabb az életszínvonal az egész országban?
Borzasztó magasak az ingatlanárak, az albérlet megfizethetetlen szinte, a fizetés meg ugyanúgy éhbér ha átlagos ember vagy.
Miért nem települnek le inkább a békés kisvárosokba az emberek, olyan frankó kisvárosokba mint pl Esztergom, vagy valami egyéb dunántúli kisváros, alacsony munkanélküliséggel.
Miért főváros mániás a többség?
A kérdezőt semmilyen észérvekkel sem látták el.
Én az apám garázsában alszok, mert a modern, európai jóléti panelház annyira zajos, hogy inkább itthagyom a 120cm széles francia ágyamat 40 centi vastag szivaccsal, és kimegyek a garázsba estére, mert ott csönd van. Ott nincs hajnalni 7 kor kukás, ami fölébreszt, mert az üveg szärul szigetel, meg alattam lévő szomszéd, aki futtatja a gyerekét. És hallom, hogy a lába üti a padlót. Modern, minőségi panel. És nem azért kell a garázsban aludnom, mert szegény vagyok A MODERN EUS ÉRTÉKRENDHEZ KÉPEST, hanem mert a kapitalizmus és a MÉDIA kitermelte a lehető legszärabb minőségű termékeket, hogy olyan házakat húznak föl, amely 5 év után repedezik, vakolni kell, a benton kötőanyaga kavics, és ha leejtesz egy vizesflakont 1m ről az a lécsőházban is hallatszik. A falak meg kb. 15cm vastagok, de az ócska 1000 éves házak 60 centis falai egészen jól szigetelnek pedig nem a kapitalizmusban épültek. A velem szemben lévő garázsban, meg egy hajléktalan lakik egy autóban. Mert a "jóléti rendszer" versengést jelent, (a túlélésért) valamint ha nem tanulsz, bäszhatod. És mehetsz a disznóólba.
Neked nincs szakmád balázs, biodroid vagy. Annak meg tök mindegy hol van, mindenhol xar.
Ez a másik értelmi fogyatékos meg valami haverod vagy te vagy másik reggel?
OHallgasd ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=N3d37F1PAKk
Olvasd el ezt:
Végezd el ezt pl:
Menj el hozzá is:
[link] -konkrétan Gattyánt ő képezte ki.
Legyen normális szakmád mit foglalkozol a sok ruppótlan alkesszel te is meg a 19-es haverod is(aki tutira te vagy).
Rinyálj tovább akkor,meg is érdemled neked se munkád se nőd semmid se lesz max a kannásborod.
Én jól keresek,tanulnod kellene és kellett volna nem beb..sznod folyamatosan,meg a többi segédmunkás is magának köszönheti.
Én fiatalként az gondolom azért mert ez a főváros. Éjszakai élet, sokan laknak itt és hát úgy általánosságba annak a beton dzsungelnek igen is megvan a maga varázsa.
Jó persze valakinek ez nem jön be főleg az idősebbek nem szeretik de egy fiatal rohadtul nem a nyugalomra és harmóniára vágyik. :D Persze van pár még ehez hasonló város Pl. Pécs Debrecen Sopron... de egyáltalán nem mindenki számára központi fekvésűek bár azért itt is szokott élet lenni. Én vidéki városi lány szerintem azért kedvelik jobban Pestet mert nem sok vagy nagyon sok ember van. Hanem rengeteg különböző egyén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!