Hogyan érdemes kacatokat eladni az interneten? Itthoni oldalak? Ebay? Mikor jó az időzítés erre?
Figyelt kérdés
Gondolom a karácsonyi költekezés miatt most már nem nagyon érdemes belevágni, január is bizonyára holt szezon. De akkor mikor jelentősebb a forgalom? És érdemes e-bay-en próbálkozni, vagy a szállítás miatt az csak macera?
Van valakinek pár tanácsa, hogyan érdemes ezt csinálni?
2016. dec. 21. 08:04
1/1 anonim válasza:
Szerintem attól függ mit szeretnél eladni. Pl. most nyári cuccokat nem sokan vennének. Karácsony előtt tényleg ne hirdess már, ha postázni kell az már csak karácsony után érkezne meg. Hazai oldalon szerintem egyszerűbb az eladás, először próbálkozz azon, főleg ha eddig még nem árultál neten. A jófogást tudom ajánlani, esetleg a vaterát. Ha árulok valamit, ezeken az oldalakon elég hamar elkel. Próbálkozhatsz még Facebookon is, sok csoport van, ahol árulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!