Kaptam egy csomagot Kínából, amit nem rendeltem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy plüss kutyát küldtek Kínából, de én nem rendeltem ilyet. Nem kellett fizetni érte, ott volt hagyva a postaláda mellett. Rajta van a címem pontosan, telefonszám, név, stb, az ő részükről meg vonalkód, cím... és elvileg a küldőnek köze van az Alibaba.com-hoz, ahonnan egyébként rendeltem egyszer, de már 3 éve nem rendeltem tőlük. Mit tegyek? Küldhette valaki ártó szándékkal?2016. dec. 17. 17:14
11/29 A kérdező kommentje:
Egy teljesen random címről jött, úgy, hogy rajta van a pontos címem, telefonszámom. Nem tudom, lehet, hogy üldözési mánia, de nem bízom az ilyenben.
A párom biztos nem rendelte.
2016. dec. 17. 18:17
12/29 anonim válasza:
#8 vagyok. Szoktam rendelni aliról. Filléres dolgok vannak, és legtöbbször ingyenesen szállítanak. Onnan rendelni plüssjátékot lényegesen olcsóbb, mint itthon megvenni.
13/29 A kérdező kommentje:
12-es, megeshet, hogy véletlenül összekeverték a címet?
2016. dec. 17. 18:19
14/29 anonim válasza:
Párod kérdezted már? Talán másvalakinek lesz ajándék, de hogy meglepetés maradjon, a ti címeteket adta meg. Nálunk például a szomszéd hozzánk rendelte a férje ajándékát, hogy ne hozzájuk vigye ki a postás, mert akkor oda a meglepetés.
15/29 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy nem mi rendeltük. Senkit nem tudunk a rokonságból, aki szeretne egy Secret life of pets plüsst (a tacskó az). Arra is gondoltam, hogy ez egy ilyen ajándék-féleség lehetett a cégtől, hogy rendeljünk tőlük 3 év után újra. Hiszen kb 1,5 USD az értéke...
2016. dec. 17. 18:31
16/29 anonim válasza:
Ha biztos nem neked rendelte valaki, akkor valószínűleg összekeverték valahogy a címeket. Ne foglalkozz vele. A postás úgy hagyta ott, hogy nem íratott alá veled semmit, tehát nincs rá bizonyíték, hogy te átvetted. Ha fel is vennék veled a kapcsolatot, hogy tévesen küldték ki neked, küldd vissza, simán letagadhatod.
17/29 anonim válasza:
Menj be egy boltba, és észrevétlenül tedd a többi plüssállat közé.
18/29 anonim válasza:
Lehet, hogy van benne mikrofon vagy kamera. Nem sok az esély rá, de előfordulhat.
19/29 anonim válasza:
Vagy lehet radioktív
Vagy a poloska...
Na szedjük szét teddít lássuk a medvét!!! :D
Ki szavaz arra h derítse ki a kérdező? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!