Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kaptam egy csomagot Kínából,...

Kaptam egy csomagot Kínából, amit nem rendeltem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy plüss kutyát küldtek Kínából, de én nem rendeltem ilyet. Nem kellett fizetni érte, ott volt hagyva a postaláda mellett. Rajta van a címem pontosan, telefonszám, név, stb, az ő részükről meg vonalkód, cím... és elvileg a küldőnek köze van az Alibaba.com-hoz, ahonnan egyébként rendeltem egyszer, de már 3 éve nem rendeltem tőlük. Mit tegyek? Küldhette valaki ártó szándékkal?

2016. dec. 17. 17:14
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Egy teljesen random címről jött, úgy, hogy rajta van a pontos címem, telefonszámom. Nem tudom, lehet, hogy üldözési mánia, de nem bízom az ilyenben.

A párom biztos nem rendelte.

2016. dec. 17. 18:17
 12/29 anonim ***** válasza:
93%
#8 vagyok. Szoktam rendelni aliról. Filléres dolgok vannak, és legtöbbször ingyenesen szállítanak. Onnan rendelni plüssjátékot lényegesen olcsóbb, mint itthon megvenni.
2016. dec. 17. 18:18
 13/29 A kérdező kommentje:
12-es, megeshet, hogy véletlenül összekeverték a címet?
2016. dec. 17. 18:19
 14/29 anonim ***** válasza:
85%
Párod kérdezted már? Talán másvalakinek lesz ajándék, de hogy meglepetés maradjon, a ti címeteket adta meg. Nálunk például a szomszéd hozzánk rendelte a férje ajándékát, hogy ne hozzájuk vigye ki a postás, mert akkor oda a meglepetés.
2016. dec. 17. 18:25
 15/29 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy nem mi rendeltük. Senkit nem tudunk a rokonságból, aki szeretne egy Secret life of pets plüsst (a tacskó az). Arra is gondoltam, hogy ez egy ilyen ajándék-féleség lehetett a cégtől, hogy rendeljünk tőlük 3 év után újra. Hiszen kb 1,5 USD az értéke...
2016. dec. 17. 18:31
 16/29 anonim ***** válasza:
57%
Ha biztos nem neked rendelte valaki, akkor valószínűleg összekeverték valahogy a címeket. Ne foglalkozz vele. A postás úgy hagyta ott, hogy nem íratott alá veled semmit, tehát nincs rá bizonyíték, hogy te átvetted. Ha fel is vennék veled a kapcsolatot, hogy tévesen küldték ki neked, küldd vissza, simán letagadhatod.
2016. dec. 17. 18:35
 17/29 anonim ***** válasza:
39%
Menj be egy boltba, és észrevétlenül tedd a többi plüssállat közé.
2016. dec. 17. 18:36
 18/29 anonim ***** válasza:
65%
Lehet, hogy van benne mikrofon vagy kamera. Nem sok az esély rá, de előfordulhat.
2016. dec. 17. 18:56
 19/29 anonim ***** válasza:
79%

Vagy lehet radioktív

Vagy a poloska...

Na szedjük szét teddít lássuk a medvét!!! :D

Ki szavaz arra h derítse ki a kérdező? :D

2016. dec. 17. 18:59
 20/29 anonim válasza:
76%
Add nekem...
2016. dec. 17. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!