Akkor én most nyertem a skandináv lottón?
Figyelt kérdés
1
4
7
13
20
23
29
ezeket a számokat húzták ki a gépi sorsoláson (az első húzás)
de én nem ebben a sorrendben játszottam meg.. így is én nyertem akkor az 550 milliót?
2016. dec. 15. 15:09
1/15 anonim válasza:
Sajnos nem, csak akkor nyersz, ha a számjegyek összege szerint rendezve húzod be az ikszeket. És mindig a bal felső sarokból a jobb alsó sarokba húzott vonal kell legyen az első, különben nem fogadják el.
2/15 Nosco válasza:
Hívd fel a Szerencse vonalat és minden kérdésre választ kapsz. Gratulálok ha nyertél!
3/15 anonim válasza:
Már megkezdődött a téli szünet?
4/15 anonim válasza:
Van egy nyertes szelvény szoval ha egy mezőbe megvannak ezek a számok akkor te nyertel.
Gratulálok :) Hany éves vagy? Ha fiatal akkor állati szerencsés vagy :)
5/15 anonim válasza:
Mi az, hogy nem ebben a sorrendben játszottak még? A lottoban nincs sorrend, csak xeled a számokat. Ha ezeket ixelted nyertel.
6/15 A kérdező kommentje:
Ugy hogy sms ben jatszottam...de Kozben Felhivtam a szerencse vonalat..valoban en nyetten...meg most is Alig hiszem el..te jo eeeeg..
26/F
2016. dec. 18. 02:21
8/15 Nosco válasza:
Anyagi gondok megoldva. Jó karácsonyi ajándék!
9/15 anonim válasza:
Jah persze. Én meg a Batman vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!