Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit ér az egy napos időgaranci...

Mit ér az egy napos időgarancia üzleti csomag feladásakor, ha meg se jön időben?

Figyelt kérdés

Csütörtökön adtak fel nekem egy csomagot (üzleti, napos időgaranciával). Se pénteken sem ma nem jött meg. Mivel a posta nem állta a 'szavát'...így milyen módon kártalanítja az ügyfelet?

Csak pusztán kiváncsiságból....ugyanis az ember nem poénra fizet plusz száz forintokat egy extra (garanciás) szolgáltatásért...

2016. dec. 12. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:

biztos föladták?

Én több 100 csomagküldésen vagyok túl, de eddig mindig tartották a határidőket és csomag se veszett el!

2016. dec. 12. 14:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Biztos hogy feladtak. Voltam ma bent a postán es megkerdeztem...a puhos pali lerendezte annyiban hogy ma kiszallitjak....a karacsony miatt csúsznak...mondtam neki h de attol nekem még tobbet kellett fizetnem ahhoz hogy pénteken megjojjon....megint a karacsonyra hivatkozott. Igy 2 hettél az unnepek előtt. Nem vicces?
2016. dec. 12. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Már hír is volt róla, hogy a posta elkezdett haldokolni az ünnepek miatt. Sajnos ez van, ez a posta színvonala.
2016. dec. 12. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Több helyen is írták, hogy posta meg van halva most a csomagokkal. Csak akkor tudnám minek vállalják be a napos csomagokat, mert ha előre szól, hogy nem ér oda 1 nap alatt akkor mindenki jobban járna. Szerintem valami futárcéggel olcsóbban és gyorsabban jut el a csomag.
2016. dec. 13. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!