Miért licitálnak több nappal előre egy termékre?
Én 3 dologra tudok ilyenkor gondolni:
1. Buták az emberek, mert felviszik az árat.
2. Megkérik haverokat, ismerősöket, hogy az 1 forintról indult aukciót vigyék fel reális árra.
3. Ami nem túl valószínű, ha 1-2 hetekről van szó, hogy a licitáló egészen az aukció végéig nem lesz gépközelben.
Ha valamire szeretnék licitálni, én mindig az utolsó percekben szoktam. Ha nincs 5 perces hosszabbítás, akkor meg az utolsó másodpercekben. Ha meg van fixár, akkor többször elvittem már annyiért, de akkor nem szoktam vele túl sokat várni.
A nagyon korai licitek közül csak a legelső licitnek látom értelmét, mert akkor az eladónak törvényi kötelessége eladni a terméket, és nem tudja törölni, módosítani később.
Én olyan termékre licitálok amit meg szeretnék venni és akkora (levédett) ajánlatot teszek amennyit nekem megér.
Ha kisebb tételről van szó (pár tízezer), akkor nem fogok várni, hogy végéhez közeledjen az aukció, hanem megteszem a licitet amikor épp ráérek, és majd meglátod, hogy mi lett a vége.
meglátod = meglátom.
Magyarul kisebb tételnél mindegy, hogy 7000-ért vagy 13000-ért kapom meg, ha nekem megér 13000-et (ha meg feljebb megy akkor már nem érdekel).
Kérdező, mi a gondod?
nem kapod meg olcsón?
Egyébként 1 ft-os, rejtett minimáláras meg 5 perces hosszabításos, pénzsóvár, sunyi eladók által indított aukción nem licitálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!