Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lottózóban feladott szelvényt...

Lottózóban feladott szelvényt nem lehet sztornózni?

Figyelt kérdés

Fogadtam két meccsre az eladó pedig feladta a szelvényt majd mondtam kártyával fizetek. Erre mondta h bankkártyával nem tudok fizetni, kérdeztem mi legyen és abban állapodtunk meg h kifutok az automatához és kpban rendezem az összeget. Így is történt, felvettem x ezer Ftot a bankautomatából majd amikor visszamentem mondta h még kell 200Ft(mivel nem volt több pénz a kártyámon már nem tudtam annyit levenni).

Kértem h javítsa ki x ezer Ftra a fogadás összegét és mondta h erre már nincs lehetősége.

Utána kértem, h sztornózzuk az egész fogadást. ERRE pedig azt mondta h már nem tudja sztornózni, mert azt akkor kellett volna jeleznem mielőtt kimegyek felvenni pénzt a bankautomatából(ami kb 5 perc volt) és hogy most ő bukta ezt a szelvényt, mert így neki kell kifizetni. Kérdeztem mi legyen a megoldás majd abban állapodtunk meg h 20-30perc múlva elhozom neki a teljes összeget( ugye azt a 200Ft ot) és akkor rendben lesz.

2016. dec. 9. 17:12
 1/3 A kérdező kommentje:
utána természetesen visszamentem rendezni az összeget, viszont nem kaptam számlát v csekket vagy mit a fogadásról vagy azt sosem adnak v h van ez?
2016. dec. 9. 17:21
 2/3 anonim válasza:
Lehet szornozni de ha jol tudom azt csak 5 percen belül.
2016. dec. 9. 17:26
 3/3 anonim válasza:
simán átlehet javítani
2016. dec. 23. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!