Lottózóban feladott szelvényt nem lehet sztornózni?
Fogadtam két meccsre az eladó pedig feladta a szelvényt majd mondtam kártyával fizetek. Erre mondta h bankkártyával nem tudok fizetni, kérdeztem mi legyen és abban állapodtunk meg h kifutok az automatához és kpban rendezem az összeget. Így is történt, felvettem x ezer Ftot a bankautomatából majd amikor visszamentem mondta h még kell 200Ft(mivel nem volt több pénz a kártyámon már nem tudtam annyit levenni).
Kértem h javítsa ki x ezer Ftra a fogadás összegét és mondta h erre már nincs lehetősége.
Utána kértem, h sztornózzuk az egész fogadást. ERRE pedig azt mondta h már nem tudja sztornózni, mert azt akkor kellett volna jeleznem mielőtt kimegyek felvenni pénzt a bankautomatából(ami kb 5 perc volt) és hogy most ő bukta ezt a szelvényt, mert így neki kell kifizetni. Kérdeztem mi legyen a megoldás majd abban állapodtunk meg h 20-30perc múlva elhozom neki a teljes összeget( ugye azt a 200Ft ot) és akkor rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!