Ha valaki Svájcban bejelentett erotikus munkát végzett, de utánna Magyarországon szeretne rendes munkát találni, kiderülhet, hogy mivel foglalkozott? Marad valami hivatalos helyen ennek valami nyoma?
Persze kis cégek nem fognak vele foglalkozni, de nem kell ide nagy cégnek lenni, elég egy jó magánnyomozó, hogy kiderítsd valakinek a múltját.
Amik számodra nem jöhetnek szóba azok olyan munkák ahol képviselsz valamit például Parlamentben nem dolgozhatnál, 1 hét alatt lehozná valamelyik bulvárlap az életedet, vagy olyan munkák ahol képviseled a céget.
Nem a hírdetés alapján gondoltam,hogy megtalálnak,mert az arckitakarással volt,hanem valami hivalalos papír miatt esetleg,mert be voltam jelentve,szóval legális volt,adóztam belőle,meg stb...
És köszönöm szépen,hogy segítettetek és nem átkozódtok és fikáztok,hogy ilyet csináltam,kellemesen csalódtam az emberekben,vagyis csak bennetek,akik válaszoltak.
Én sosem ítélkeztem efelett.
Csinos fiatal lány vagy, amit pénzbe fektettél. A férfiaknak meg jó dolog bármilyen erotikus munka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!