Diákként dolgozni?
El szeretnék menni dolgozni az egyetem mellett. Viszont elég huzos egyetemre és szakra járok ahol eleve nem nagyon jellemzö a logás.
Elhivtak egy állásinterjura ahol már más ismeröseimtöl tudom hogy 6 honapot alá akarnak iratni. Én ennyit nem tudok bevállalni mert nemtudom mennyire fér bele az idömbe. Szerintetek igy nem bunkoság elmenni az interjura?
Egyáltalán nem. Elmész az interjúra, és ott megmondod nekik, hogy tanulsz és a tanulmányaid fontosak neked. Tudnak e ehhez alkalmazkodni? Az én esetemben kértek tőlem órarendet, hogy lássák, mikor kell elmennem és mikor tudok bent lenni. Jelezd, hogy a vizsgák és ZH-k alkalmával természetesen szintén nem tudsz bent lenni, de azok időpontjait mondani fogod nekik.
Tisztázd le ezt az egészet, és azok után ők eldöntik, hogy szeretnének e így téged, vagy teljes munkaidős emberre van szükségük. (Hozzátenném, hogy a diákok mindig olcsóbbak egy cég számára.)
Igen én is igy gondoltam.
Köszönöm szépen a segitséged, a megerösités jot tesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!