Ha jótékony célra, alapítványnak fizetek, mennyire megbízható, hogy azt tényleg a rászorulók kapják?
Gyermekétkeztetési alapítvány
Együtt a leukémiás gyerekekért alapítvány
ők küldtek csekket, szívem szerint adakoznék.
De biztos jó helyre megy?
Még annyit tennék hozzá, hogy a rákos gyerekek, éhező kiskutyák és hasonló szívszorító jelenségek kapják a legtöbb adományt, tehát ha olyan helyre akarsz adni, ahol valóban szükség lenne a segítségre, akkor a hajléktalanokat és a nagycsaládosokat segítsd _szerintem_
És ebben az esetben magad is eljuttathatod a rászorulóknak a pénzt vagy bármit, és nem számlára utalsz át, aminek egy része aztán iroda fenntartására és kuratórium, titkárnő, stb fizetésére megy el.
3: Bizony!
Nettó 560 000 HUF-os fizetést szavazott meg magának Balogh "úr", azon túl, az alapítvány vagyonának (több száz millió HUF) kamatait is benyeli, meg még amit csak tud és nem szégyell.
Én is nagycsaládos vagyok és szoktam kinőtt ruhákat, megunt játékokat és egyéb tárgyakat is adományozni helyi önkénteseknek, akik eljuttatják a megfelelő helyre.
A fent említett két alapítvány csekket juttatott el a postaládámba, ezért felőlük érdeklődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!