Valaki vásárolt e-bay ről?
Nincs kiskapu, ha ingyenes szállítás van írva, akkor tényleg ingyenes lesz. Vagy bele van számítva az árba vagy ha kínából jön, akkor a kínai állam átvállalja nekik a postaköltséget.
A bibi inkább ott van, hogy ezek a párszáz forintos órák elég gázak legtöbbször. Nagyon gagyinak néznek ki, a fotókon jobban mutatnak, mint élőben. Én nem hordanék olyanokat, pedig nekem is vannak olcsóbb óráim.
Vannak olyan kínai boltok, ruhásboltok is, ahol van néhány ilyen olcsó kínai óra, menj el és nézd meg őket élőben, hogy kb. mire számíthatsz. Rajzolt fake mellékszámlapok, amikről közelről ordít, hogy filléres hamisítvány, pisaszínű műarany réztokozás, csillámló alumíniumozott műanyagok, gagyi porvonzó, sorjás szilikonutánzatok, fosszagú bronzöntvények, nyomtatott papír háttérképek, stb.
Ha anyagilag megengedheted magadnak, akkor inkább ne a legolcsóbbakat rendeld meg, hanem a néhány ezreseket, azok már inkább vállalhatók.
Így van, az ilyen pár forintos bid-esek licites ajánlatok, az viszi el őket, aki a legtöbbet ajánl érte, persze az eladó által meghatározott határon felül. Szerintem nem érdemes foglalkozni velük. A keresésnél beállíthatod, hogy a liciteseket ne mutassa.
All Listings - Auction - Buy It Now
Itt a Buy It Now-ra állítva csak a fix árasakat mutatja.
A legalacsonyabb ár kb. az egy ausztrál dollár, (1 AUD), 217 forint körül van most, ettől olcsóbban nem nagyon tudsz venni semmit, legfeljebb 0.9 AUD. Aliexpressen vannak ettől olcsóbb árak is.
és ebay jobb is a vateranal, ugyanis ha mondod, hogy ez nem az ( pl nekem egy pluss 40 cm helyett 30, kislanyomnak rendeltem, visszakuldtek a felet a penznek:D)
kinaiak jofejek fontos a pozitiv feedback. Penzemet eddig mindig visszakaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!