Hol érdemes online eladni a használt cuccaimat?
Már pár éve nem használtam ezeket a vatera, jófogás stb oldalakat. Mi a helyzet jelenleg ezekkel az oldalakkal?
Azt tudom régen még mindent lehetett ingyen meghirdetni, de most már ilyen lehetőség nincs, igaz?
Vaterán érdemes mindent megpróbálni, ugye?
Én a Jófogást használom ... hogy miért?
Napi látogatottság statisztika - 2016 12 01 - látogató/nap:
Jófogás: 71.600
Vatera: 24.900
Teszvesz: 4.480
Zsibvásár: 2.950
Nextapró: 1.560
Pont a vaterán nem!!!!
Mindenért pénzt húznak már le!!!
9 forint egy hirdetés feladása, és ha újraindítod lejárat után akkor minden újra indítás 9 forint.
Tegyük föl pár száz forintos dolgokat árulsz és feltöltesz 100 terméket, és nem tudod eladni hosszabb ideig minden hirdetést újraindítasz 3-szor akkor már 3600!!! forintodba van csak az, hogy hirdettél. Ha eladsz akkor még eladási jutalék. És ha nem adsz el semmit, Magyarul NULLA forintot kerestél, akkor is behajtja tőled a vatera a több ezer forintnyi hirdetés díjat. Sza..rrágó cég lett ez a vatera.
#Utolsó! Igen, pont emiatt kérdeztem.
Én nekem is ez a véleményem, a feltöltéssel le akarnának húzni egyből. Viszont a többi hasonló oldal is már ilyen, nem?
Régről emlékszem a apród vs jófogásra, de ott is elkezdték rakni a feltöltési díjat.
Ha valakinek túl sok a 9 forintos feltöltési díj, akkor az menjen a jófogásra, ellenőrizetlen felhasználók közé.
Az igaz, hogy ha nem adod el újból kilen forint a feltöltés, de számold már ki, hogy ha ilyen limlomot akarsz eladni mondjuk 100 forintért, akkor azt 10-szer töltheted fel és még ha 10-re megy el, akkor sem bukás (hadd ne vezessem le miért).
Amúgy meg ha nem veszik meg biztos van oka annak, hogy miért nem, valószínű egy használhatatlan szardarabot kínálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!