K&H bankkártyával ha szeretnék vásárolni, hol találom meg a kódot amit be kell ütni?
Ha a való világban akarsz vele vásárolni, akkor ugyanazt a kódot kell használni, mint amikor automatánál veszel le pénzt. A neve PIN kód, és igen elméletileg benne van a levélben, melyet a kártyáddal kaptál (vagy a bank egy másik levelében).
Ha a neten akarsz vele vásárolni, akkor CVC kód kell, ami a hátulján lévő háromjegyű szám. Ez:
Neten már vásároltam vele, tehát aktiválva van, de a PIN kódot még nem használtam.
Elképzelhető, hogy 6 jegyű lenne a PIN kód? Mert egy ilyen kódot találtam.
Neten (eBank) ezt nem lehet megnézni/megváltoztatni?
Azon a papíron kellene keresnem, amelyikbe bele volt ragasztva maga a Mastercard?
Sehol nem látok rajta 4 karakteres pin kódot.
Végignézem őket.
A mastercard kék papírján egyébként van egy vonalkód és alatta *.....* 5 karakteres kód, az nem lehet az?
Találtam egy másik pin kódot is, ami 4 karakteres, de ez még a régi Maestro kártyám mellé jött, és később lett csak Mastercard. A PIN kód azóta ugyanaz lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!