A munkahelyi túlórák "lecsúsztatására" van valamilyen jogszabály hogy miképp kéne vagy ez nem is legális?
Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 22:35
1/3 anonim válasza:
Mi a kérdés? Bent maradtál egy órával tovább, eljöhetsz-e másnap egy órával előbb?
2/3 A kérdező kommentje:
Maga hogy ennek mi a lebonyolítása! Láttam egy 2015-ről szólót de ideit nem találtam mármint hogy mi van érvényben ezért kérdeztem!
2016. nov. 22. 06:57
3/3 anonim válasza:
Munka Törvénykönyvében a "rendkívüli munkaidő" kulcskifejezésre keress rá. Röviden-tömören, lehetséges, és legális. De sok esetben nem valódi rendkívüli munkaidőről van szó, hanem arról, hogy munkaidőkeretben dolgozik valaki, ez teljesen rugalmas, és ide-oda lehet variálni a beosztás, és csak a munkaidőkeret végére kell stimmelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!