Tegnap egy olyan oldalra tévedtem, amelyen pénzért tippeket kínáltak sportfogadáshoz. Ez illegális?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 14:45
1/2 anonim válasza:
Szerintem igen, de az se százas, aki tippeket vesz. Ha nem ért a fogadásokhoz, nem kell játszani, ennyi.
2/2 hookuszpook válasza:
Szerintem nem illegális, ahogy a fogadás sem, de azzal egyetértek az előttem szólóval, hogy pénzért nem érdemes tippeket venni. Senki sem tudja száz százalékra megmondani, mi lesz egy meccs eredménye. Viszont azt meg lehet oldani, hogy bármelyik csapat nyer, te mindenképpen nyerjél. Tudom, hogy ez furcsán hangzik, és ne is hidd el így kapásból. Olvass erről a sportfogadas.hu-n. Várom a véleményed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!