Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » T-Mobile-os befizetendő...

T-Mobile-os befizetendő számlám teljesen elszakadt. Menjek be személyesen a T-Mobile-hoz és kérjek újat (adnak egyáltalán? ), vagy várjam meg a felszólítást és fizessem be majd azt? Arra tesznek-e késedelmi kamatot?

Figyelt kérdés

#mobil számla elszakadt #új csekk kérése #fizetési felszólítás megvárni
2016. okt. 25. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérjél újat
2016. okt. 25. 12:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Kérj újat. Velem is előfordult, hogy elhagytam a számlát. Olyankor mindig bemegyek és ott az üzletben egyből be is fizetem. :)

Hülye ötlet megvárni a felszólítást, mert igen, tesznek rá kamatot...

2016. okt. 25. 13:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Menj be egy ügyfélszolgálatra és fizesd be személyesen, vagy utald el netbankon. Nehogy már a késedelmi kamatra várj, gondolkodj!
2016. okt. 25. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Postára bemész, ott be lehet fizetni, nem kell új számla. Első felszólításnál még nem tesznek kamatot egyébként.
2016. okt. 25. 14:07
 5/8 anonim ***** válasza:

telekom ügyfélszolgálaton tudtommal már nem lehet csekket befizetni

de telekom appal pld ingyenesen bankkártyával be tudod fizetni a számlád

2016. okt. 25. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Postán lehet már befizetni, csak a telefonszámot kell bediktálni, nem kell hozzá a csekk.
2016. okt. 25. 14:41
 7/8 anonim ***** válasza:
"elszakadt " XD
2016. okt. 25. 16:02
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesen közölték velem, hogy már jó ideje nem lehet egyáltalán ott helyben befizetni, viszont aki a postát javasolta, tökéletesen igaza volt! Köszönöm!

Szerintem nyilvánvaló, hogy utaltam volna netbankon keresztül, ha lenne netbankom :)

"Elszakadt"...igen, elszakadt, bármilyen elképesztő is....:D

2016. okt. 25. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!