Hogyan keressek pénzt az interneten?
Youtube, próbáltam de az emberek az igénytelen tartalmakat szeretik a komoly helyett én meg filós alkat vagyok.
Freelanceren nagy a kompetencia én meg fiatal felnőtt vagyok és kevés a munkatapasztalatom.
Egy weboldalt nehéz fölfuttatni de azt jelenleg próbálom tehát van 1 amit szerkesztgetek!
A PTC-k nagyon keveset fizetnek, a tőzsde rizikós mint a póker. Az E sporton hogyan lehet pénzt keresni? Az ilyen eladós oldalak mint clickbank is tele van kompetenciával sajnos! Szeretek zenét írni és játszani, a játékokban ügyes vagyok, a zenémet el tudnám valahol adni vagy minden ilyen oldalon túl nagy a kompetencia?
Aki dolgozik Fiverr.com -on az tudna tippeket adni, mire harapnak rá az emberek?
E-sportban nem elég ha ügye vagy, nagyon-nagyon ügyesnek kell lenni, egy nagyon-nagyon jó csapattal. Az sem árt, ha csinálsz egy Youtube-csatornát, ahol igényes(jó vágás, jó képminôség, megdelelő mikrofonnal, így egy idő múlva(pár év) felfigyelhet rád a játék kiadója, szerződéseket köthettek.
Ha zenéket írsz, és ezeket töltöd fel, szeintem azokkal is lehet egy idő után pénzt keresni: megírod, felveszed, csinálsz mellé egy igényes klipet, feltöltöd, és az emberek majd megválaszolják, hogy kell-e nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!