Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kinek volt már ilyen tapasztal...

Kinek volt már ilyen tapasztalata és bosszúsága?

Figyelt kérdés

Csoportos beszedési megbízást adtam minden közműszolgáltatónak, egy kivételével mindegyik vonta is tőlem a költségeimet.

Pontosabban: az egyik közműszolgáltató utódja, egy kft. olyan trehány volt, hogy nem tette meg, nem teljesítette a csoportos beszedési megbízásomat, most pedig követeli, amit nem vont le tőlem.

Igazság szerint megérdemelnék, hogy amit főztek, egyék is meg, hiszen mindegyik másik közműszolgálatóval semmi gondom nem volt a csoportos beszedés kapcsán, csak ezzel az ostoba és trehány kft-vel.

Nem én voltam az, aki nem fizetett, ellenkezőleg: meghatalmaztam őket, hogy vonják a költségeket, ahogy ez lenni szokott.

Ráadásul a "nyilvántartásuk"(?????!!!!) szerint nem is tudták, ki is vagyok én, ún. "ismeretlen" ügyfél voltam náluk, a jogelődjüknél nem.....

2016. okt. 21. 13:03
 1/1 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem tudom hogy volt az átvétel egyikmásik cég között, de X cég nem vonhat le tőled pénzt Y cég nevében. Ha így lenne, akkor boldog-boldogtalan vihetné a pénzed, tehát ez téged véd. Persze ettől még értesíthettek volna, hogy átvette egy másik cég az ügyfeleket, és legyél kedves módosítani a csoportos beszedést, és te is figyelhetted volna, hogy adott hónapban mindent levontak-e.
2016. okt. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!