18 év alatt ékszer eladás?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok jelenleg, szeretném eladni néhány ékszerem. Tudom hogy 18 év alatt elvileg nm lehet szerződést kötni, de olastam néhány kommentet itt-ott,ami alapján úgy gondolom hogy talán még is lehetséges. Arra lennék konkrétan kíváncsi, hogy tud-e valaki olyan helyet mondani ahol nem kérnek személyit? Előre is köszönöm a válaszokat!2016. okt. 20. 05:48
1/1 anonim válasza:
"A törtarany felvásárlás során az adás-vételről vételi jegyet állítunk ki, melyhez elengedhetetlenül szükséges az eladó valamely személyazonosság igazolására alkalmas, fényképes hatósági igazolványa (pl. személyi igazolvány és lakcímkártya)."
Személyi nélkül nem tudod eladni, de ha saját ékszeredet szeretnéd eladni, akkor miért nem kéred meg valamelyik szülődet, hogy menjen Veled. Ha meg nem egyeznek bele, akkor meg jobb, ha nem adod el, mert csak balhé lenne belőle.
Személyi nélkül nem lehet eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!