Lehet-e bajom attól hogy ismeretlennek küldtem pénzt bankkártyáról?
A napokban egy játék miatt rendeltem játékpénzt egy ismeretlen "cégtől". Nem nagy összeg, 3 ezer Forint.
Viszont, átvertek. Nem kaptam meg semmi játékbeli pénzt. Igen, tudom, elég buta voltam 19 éves létemre. Viszont engem most az érdekelne, hogy lehet-e valami bajom attól hogy küldtem nekik pénzt? Nem fogják tudni ellopni a bankkártyámról azt a pénzt amit a későbbiekben feltöltök? Apropó, a telefonszámomat is tudják (Nem kapcsolódik semmiféle információhoz ez a telefonszám, sem bankkártya meg semmi. Csak úgy van.) és az is érdekelne hogy azzal tudnak-e valamit csinálni? Először vagyok ilyen helyzetben, és nem szeretném hogy a továbbiakban ellopják a pénzem.
Az mit takar, hogy "ismeretlennek küldtem pénzt bankkártyáról"?
Kártyás fizetést, vagy utalást bankszámláról?
Mert ha kártyás fizetést és nem biztonságos felületen keresztül, akkor bizony előfordulhat, hogy lementették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!