Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért jo az embereknek ha...

Miért jo az embereknek ha feljelentenek azert valakit mert nem ad számlát?

Figyelt kérdés
Az állam semmiben nem segíti az embert anyagilag . Akkor miert jogos hogy mindenbol elvegye az áfát? Bezaratnak egy csomo munkahelyet ahhonnan az emberek közmunkára mennek és erre kell tudom.
2016. okt. 18. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Ugye az állam az adókból tartja fent az egészségügyet, a nyugdíjakat, köztisztviselőket... Amikor sokan elcsalják, akkor tulajdonképpen ezen szolgáltatások minőségét ronták, a fenttartásukat nehezítik. Engem is szokott zavarni (bár még nem jelentettem fel miatta senkit). Hogyha túl sokan nem fizetnek adót, akkor egy idő után az enyémet fogják megint emelni és nem akarok én sem többet fizetni.
2016. okt. 18. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Szültem 3 gyereket...tőlem nem vonnak adót:)) amúgy engem nem zavar főleg hogy számla nélkül a szolgáltatás sokszor olcsóbb.
2016. okt. 18. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
A hangsúly a jókor szültél három gyereketen van :) Mi is hárman vagyunk testvérek, a szüleim mégis elég rendesen adóztak. :)
2016. okt. 18. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:
58%

Igen jókor. Mondjuk a 3.babát azért is vállaltuk be olyan hamar a 2.után, hogy így legyen.

Sokan ezért biztos lekopnenek, de én előtte dolgoztam teljes bejelentett pénzzel. Most kielvezem ennek pozitív következményeit.

2016. okt. 18. 18:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam h milliókat kell elcsalni. Csak azt hogy ha valaki belealdozza az idejét egy dolog a akkor ne vegye már el azt a kis hasznot is az áfa.
2016. okt. 18. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:
46%

Nálunk az egyik iparos drágább árat számolt az egyik készülékért, utólag jöttem rá.

Kérni fogom a számlát tőle... Ja, hogy nem tud számlát adni?

APEH-nél majd elmeséli!

2016. okt. 19. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!