Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az ilyen tolldunyhákat valóban...

Az ilyen tolldunyhákat valóban el lehet adni?

Figyelt kérdés

Láttam már itt-ott hirdetéseket, h vki venne régi toll dunyhákat, tudja esetleg vki, h mennyit adnak érte általábanan ? Van két nagy takaró, és egy párna, ezért mennyit lehetne kapni kb.? Egyébként olyanra gondolok, amiben igazi tollak vannak!

Kösz a válaszokat !!! :)

2010. ápr. 25. 16:13
 1/3 anonim válasza:
El lehet adni, de nem sokat fizetnek érte. Nálunk (kis település) szoktak járni "tollfelvásárlók".Szóval, csak akkor éri meg, ha házhoz mennek érte. Akkor is csak annyira, hogy kapsz érte egy kicsit, és tovább nem lomoskodik nálad.
2010. ápr. 26. 11:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igazából kis összegért is jó, ugyanis én ki akartam volna már dobni, ugyanis nem használjuk, de akkor hallottam hogy vannak akik fölvásárolják az ilyen régi tollakat.
2010. ápr. 26. 21:37
 3/3 omadjoe ***** válasza:
25kg tollat vettek tölem 700 ft/kg értékben. én jol jártam, mert egy kedves nö vette meg. ő mondta, h. toll felvásárlási ára állapottol függöen 100-1500 ft között mozog. a szomszéd öregasszony cigányoknak adta el. ö semmit nem kapott, ugy átverték. pedig neki telefonban 5000 ft/kg ajánlották, h. annyiért átveszik.
2010. ápr. 27. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!