Mivel lehetne spórolni? Havi 213000 forintból élünk. Kb 100000 forint megy el rezsire, kocsi csináltatásra.
Figyelt kérdés
2016. okt. 10. 13:00
1/8 anonim válasza:
kád helyett zuhanyzás, ahol nem vagytok ott lekapcsoljátok a villanyt, felesleges helyiséget nem fűtesz.
akciós dolgokat vásárolsz, lista szerint vásárolsz, menüt írsz előre.
ahova tudtok gyalog mentek, turis/börzés ruhák vásárlása...
én le szoktam kötni hó végén a maradt pénzt, nem égeti akkor a kezem :D
2/8 anonim válasza:
Első jókat ír, én annyit szoktam, hogy hó elején kötöm le, amit meg akarok spórolni, és a maradékból élünk, így folyton nő a megtakarítás. Én is akciókkor vásárolok, kuponozok, turkálok, csak teli mosógéppel mosok, igyekszek a lehető legkevesebbet autózni.
3/8 anonim válasza:
Nem kell azt az autót használni, amit havonta szervizelni kell
4/8 A kérdező kommentje:
Csak két helyen fűtünk gázzal, mindig is zuhanyoztunk. Ilyenekre gondolok, hogy olajcsere, műszakiztatás.
2016. okt. 10. 13:30
5/8 anonim válasza:
Ne fűts. Én megfülök a retek panelban mert le van tekerve a radiátor de a csövek 70 fokosak és kb. úgy fűtik a szobát hogy klímázni kell. A globális fölmelegedés miatt már rég ki lehetett volna köttetni a fűtést.
6/8 A kérdező kommentje:
1. Kertes házban élünk.
2. Kilenc hónapos gyerekem van.
2016. okt. 10. 14:10
7/8 anonim válasza:
#4 ne viccelj már! Olajcsere évente 1x vagy 10e km-ként kell, amx 10e Ft. Műszakiztatás, 2 évente max 40e Ft.
Nem a kocsi miatt folyik ki a pénz a kezetek közül.
Megnézném, hogy mit tesztek, mennyi ruhátok van, mennyi cipő porosodik a laksáson, mennyi luxuskidásotok, van.. pl kábelTV mikor nem is néztek TV-t.
8/8 anonim válasza:
Milyen kiadásaid vannak? Mennyit költesz mindenre? Spórolni nagyon sok módon lehet. De nem a müszaki és a szervíz a legföbb kiadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!