Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan legyünk gazdagok...

Hogyan legyünk gazdagok Magyar országon?

Figyelt kérdés
Mibe érdemes befektetni ? Miből lehet pénzt csinálni ? Jöhet egyébként bármiféle ötlet és tanács :)

2016. okt. 9. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Sok gyerek, barna bőr. Az izét kell a nőbe befektetni.
2016. okt. 9. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Házasodj be Orbán családjába.
2016. okt. 9. 12:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Komoly válaszokat várok.

Köszönöm !

2016. okt. 9. 12:32
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Komoly válasz.
2016. okt. 9. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

szerintem érdemes jó szakmát választani és sokat tanulni,fejlődni. ha van egy piacképes szakmád(legyen ez egyetemi végzettséget igénylő,vagy nem), a lényeg,hogy legyél benne a legjobb.

akkor biztosan jó életed lesz.

nyilván vállalkozással is meg lehet gazdagodni, de ehhez sem árt ,hogyha tanult vagy. pl egy közgazdász vagy könyvelő szerintem sokkal nagyobb eséllyel tud sikeres vállalkozást működtetni, mint egy random ember akinek fogalma sincs hogy mennek ezek a dolgok,csak meggazdagodni akar.

na meg persze nem árt,ha vannak ismerőseid . mindenhol.

2016. okt. 9. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Kb annyira lehet komoly választ adni, mint amennyire komolyan vehető ez a kérdés. Semennyire.
2016. okt. 9. 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem érdemes megtanulni helyesen írni, mivel a gördülékeny szóbeli és írásbeli kommunikáció minden jól jövedelmező állásnak az alapja.
2016. okt. 9. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Én ismertem egy burkolót aki nem tudott egy komolyabb összetett mondatot elmondani. Viszont nagyon szépen dolgozott és folyamatosan volt jól fizető munkája.

Ez a baj ezzel az országgal, hogy mindenki a szájával akar pénzt keresni.

Ahol magas árréssel lehet dolgozni, az a speciális rétegigények kiszolgálása. Pl. extrém sportokkal kapcsolatos dolgok árusítása. Akinek extrém sport a hobbija nem a csóró kategóriába tartozik, és elég igényes ahhoz, hogy megvegye a magasabb minőségű terméket.

2016. okt. 9. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:
"Én ismertem egy burkolót" Burkolásból gazdag sosem leszel.
2016. okt. 10. 10:47
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy a kérdés szerint ki számít gazdagnak.

Gazdag-e, akinek nyugodt, nélkülözés mentes, boldog élete van, van szép háza, autója, családja, gyerekei, és akkora magtakarítása, hogy 2 év munkanélküliséget is kibírna.

Ha ez az ember gazdagnak számít, akkor elmondom hogyan csináltam. Folyamatosan tanultam és képeztem magam, és nyitott voltam mindenre. Fekete-fehér fotósként kezdtem 35 éve, jól kerestem vele, saját laborom volt, és egyetemre tudtam járni a bevételeimből. Aztán jött a színes technika, és a fekete-fehér kiment a divatból. Kidobtam a fekete-fehér labort, vettem színes labort, átálltam a színes film kidolgozásra. Ez is jól ment évekig. Aztán jött a digitális technika, és kidobhattam a színes labort is. Ekkor vegyészként dolgoztam évekig a Klinikán. Aztán váltottam megint, jelenleg informatikával foglalkozom.

2016. okt. 10. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!