Van Debrecenben ilyen diákmunka?
Csak hogy tisztábban lásd, miért kaptad a fenti válaszokat:
1.- 16 és 18 év között kevésbé szívesen alkalmaznak a munkáltatók diákokat, mivel ők még fiatalkorúak és szigorúbb szabályok vonatkoznak a munkáltatóra: pl. gyakrabban kell szünetet adni, éjszaka nem dolgozhat, stb.
2.- "egy héten pár órában" . szerinted milyen munkáltató szereti azt, hogy van mondjuk 2 napod, amikor ráérsz 2-3 órát? Általában - mivel a munkáltatók fizetnek - ők diktálják a feltételeket, hogy mikor van szükség a munkádra.
3.- viszonylag jól fizet - még azt is? :-)
Amit esetleg tudnál csinálni, az családoknál gyerekvigyázás, esetleg, ha a hétvégédet beáldozod, akkor áruházakban hétvégi kóstolóra szoktak keresni diákokat (bár lehet, azt is csak 18 felett), de hogy ilyen van-e Debrecenben, azt nem tudom...
Nézz be egy diákszövetkezetbe, kérdezd meg, mik a lehetőségeid?
Folyton van kóstoltatás szinte minden áruházban Debrecenben, de szerintem is kevés a 17 év!
Takarítást esetleg tudnál vállalni, de abba is kell a rendszeresség, és nem abból fogsz sarokházat venni...
(A METRO-ban láttam, hogy keresnek árufeltöltőket, próbáld meg esetleg - de nem sok jóval biztatlak, mert az lehet hogy éjszakai, vagy hétvégi...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!