Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a rendelés...

Szerintetek ez a rendelés akkor törlődött?

Figyelt kérdés
Szerettem volna úgy módosítani egy rendelést, hogy csak egy dolgot nem szerettem volna megrendelni. Úgy tűnik, ez nem lehetséges, mert az egész összeget visszaküldték full refund címszó alatt, erről kaptam paypal üzenetet. Na már most ez lehet hülyén fog hangzani, mert a válasz rá (szerintem) egész magától értetődő, de azért megkérdezek mást is: egy olyan oldalon, ahol külön meg kell nyitni a paypalt, nem fogják a másik oldalon csak úgy lehúzni a pénzt, mert az üzenetemben azt írtam, amit? Tudom, most leírva elég egyértelműnek tűnik a válasz, de szívtam már meg netes vásárlással és inkább felteszem a kérdést. Előre köszönöm.

2016. okt. 4. 18:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!