Megadtam az adataim?

Figyelt kérdés
Megadtam az adószámom taj kártyám lakcímem egy embernek aki azt mondta,hogy rákos azz mondta, hogy adni akar nekem pénzt mert mefog halni vissza tud éni az adataimmal? 17/l nagyon meggondolatlan voltam mert leakartam rázni :(

2016. szept. 27. 17:26
 1/8 anonim ***** válasza:

megadtál neki mindent mert le akartad rázni? remélem azért nem feküdtél alá 1-2 menetre, hogy le tudd rázni.

amúgy igen, visszaélhet vele ha van orvos ismerőse, aki segít neki ebben.

2016. szept. 27. 17:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Mi lenne a legrosszabb eset?
2016. szept. 27. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell ragadni az ilyen alkalmakat az eletben, en nemreg egy afrikai hercegnek segitettem, 500EUR-t utaltam, hogy vegyen repjegyet, most menekiti a vagyonat, a felet nekem adja cserebe, a mult heten kellett volna erkezzen Magyarorszagra, de elhalasztottak a jaratot, ezert csak ket het mulva er ide. :)
2016. szept. 27. 17:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Mi lenne a legrosszabb eset?
2016. szept. 27. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Kideritik, hogy kompatibilis donor vagy jolfizeto ugyfeleikkel es elrabolnak az eloszerv kereskedok, kizsigerelnek, ami marad beloled, megetetik a kutyaikkal. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2016. szept. 27. 18:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Heh.
2016. szept. 27. 18:18
 7/8 anonim ***** válasza:

társadalombiztosítási számodra ráterhelnek egy csomó vényköteles gyógyszert. Bajod nem lesz belőle, mert azért vannak szabályok, pl erős nyugtatókat csak szakorvosi vizsgálat után írhatnak rá. Antibiotikumot nem szedhetsz 1 éven keresztül, stb.. de pl fájdalomcsillapítót simán ráírhat.

Ez tb csalás. Rád nem üthet vissza szerencsére, mert az orvost fogják elővenni, hogy miért is írt föl neked ennyi sz@rt.

2016. szept. 27. 19:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszi!
2016. szept. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!