Elvállalnátok ezt a munkát ilyen helyzetben?
Jelenleg közmunkás vagyok. A "fizetésem "is olyan.
A családom nem hajt mindenáron,hogy jobbat találjak.
(jó vagy sem,de ez van)
Felmerült a lehetősége,hogy-talán novemberben-mehessek máshová dolgozni.
Bejelentve.
120-130 nettó körül.
Még nincs tisztázva,hogy hány órában,de szerintem 8 órás lesz. Azt sem tudom,hogy teljesítmény béres-e.
Akár ennyit is kereshetek. Akkor ez nem fix jövedelem?
Fedett helyen,falak nincsenek, szélnek,fagynak kitéve kell télen kint ácsorogni és gépet kezelni,terepet rendezni,pakolászni,stb. Nem durva , de nem is könnyű fizikai meló.
A pénz nagyon jól jönne. Ha tavasszal jön az ajánlat gondolkodás nélkül igent mondok.
De így télen,egész nap kint lenni.Gőzöm sincs kapok-e munkaruhát.(Szerintem nem)
Egy kicsi kell buszozni majd.
Nem tudom mit csináljak. Tényleg nagyon zavar.Volt részem már egész napos kinti melóban.0 fok körül Nem nagy élvezet.
Nem tudom mit csináljak,mert nem biztos, hogy bírnám.De fizetés meg jó.
Majd ha tudod a feltételeket, akkor gondolkozz rajta.
Nem tudod mennyit kell dolgozni, nem tudod mennyiért, nem tudod mit adnak, mit nem?
"A családom nem hajt mindenáron,hogy jobbat találjak. "
nem is a családodnak kell jobban hajtania, hogy te jobbat találj. Ha jobb munkát akarsz akkor keress.
Hideg ellen meg fel lehet öltözködni rétegesen + mozogni kell. Munkáltató sem akarja, hogy hetente betegállományt jelentsen az alkalmazottja mert megfázott. Munkavédelmi előírások is vonatkoznak a hidegben való munkára.
Egyértelmű,hogy mennék a helyedben. Közmunkából nem lehet sem megélni, sem előre jutni.
Nem sok mindent tudsz a munkakörülményekről. Minőségi váltást nem csinálnál.
Nem tudom a részleteket, de így látatlanban én nem vállalnám el.
Most úgy néz ki,hogy heti 5 nap,8 óra,bejelentve.
Lesz egy melegedő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!