Bet365 most mi van? ( Többi lent )
Tegnap este felregisztráltam a bet365-re .
Be is fizettem 15.000-t és meg is kaptam a 100% bonuszt ,
fel is raktam egy 1,56 odds os kimenetelre , most reggel pedig megnéztem és nyertem de a beten nem jelzi azt se hogy raktam volna tegnap nincs sehol és a számlámon csak a 15.000 van és nem 30.000 ( vagy a nyereménnyel több ) .
+ a bejelentkezésnél kéri hogy adjam meg az adataimat , pedig már megadtam személyit is mindent amit kért .
És azt is írja hogy : Nincs összeg a számláján
GYORS BEFIZETÉS
Pedig befizettem ugye 15.000 ret tegnap este + ugye megaptam a 15 bonuszt + ma nyertem tehát elvileg 38 ezernek kéne lennie a számlámon , amúgy 15.000 ret ír , és belépésnél meg azt írja hogy nincs semmi .
Most mit csináljak ?
A következőt találtam Neked:
"A bet365 hátrányai:
- Időnként lassan betöltődő oldalak
- Az ügyfélszolgálat esetenként elég lassan reagál a megkeresésre
- Az élő chat használatához némi türelem kell
- A fogadások kiértékelésénél időnként vannak kisebb csúszások..."
Mivel tegnap fogadtál, és ma reggel már írod, hogy nincs meg a nyeremény, jó eséllyel egyszerűen annyi történik, hogy csúszik...
Számomra ami elképzelhető:
3esélyesre fogadtál és hosszabításban nyert csak a csapatod, ilyenkor a döntetlen számít és vesztettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!