Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha megnyeri valaki az ötöslott...

Ha megnyeri valaki az ötöslottó fönyereményt mit kell tenni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egy 500 millió Ft-os összeget nyer valaki a lottón. Ilyenkor hogy, és mit érdemes csinálni?

Gondolom az első az lenne hogy valahol érvényesítem a szelvényt. Utána nyitnék több bankszámlát amikre elosztva átutalnák a pénzt? Ha mondjuk 100 millió Ft-ot félretennék, annak a kamataiból el tudnék élni átlagosan?

2016. szept. 22. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
33%

Van ugynevezett nagynyeremeny-vonaluk, ott kell jelentkezni.

Amugy 100 millionak a kamataibol te ugyan nem elsz meg: 1% alatt vannak a beteti kamatok, marmint evente, az kevesebb mint 1M per ev, ami nagyjabol 80e forint havonta. Na ennel a minimalber csak kicsit tobb.

2016. szept. 22. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
25%

Sokat kérdezel egyszerre.

Nagy nyeremény esetén kell kérni valamelyik (bármelyik) lottózóban egy nyereményigénylő lapot. Van a spéci szám, amit fel kell hívni, s egyeztetni a Szerencsejáték Zrt emberével.

A pénzt célszerű több bankba szétosztani, mert az állami garancia bankcsőd esetére csak 1 millió forint.

Ha hülye vagy, milliárdos tételt is el lehet tapsikolni gyorsan. Megfontolt módon pedig a pár száz milliót is hatalmasra lehet növelni.

Ezt kell felhívni:

[link]

2016. szept. 22. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
#1 50 misi fölött már kap egy privát bankárt illetve egyéni befektetési tanácsokat. amik jóval többet hoznak mint évi 1%
2016. szept. 22. 16:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazából én megfogadtam magamnak, hogy ha valaha is megnyerem a lottót akkor megpróbálok a lehető legtisztábban gondolkodni, bár el nem tudom képzelni hogy ezt hogy lehet megoldani egy olyan embernek akinek sosem volt sok pénze.
2016. szept. 22. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:
#2 100.000 euró az OBA garancia, nem 1m Ft.
2016. szept. 22. 18:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezek csak technikai kérdések szerintem. A legfontosabb, hogy tudd kezelni a helyzetet. Tudd, hogy mihez kezdj a pénzzel, hogyan ne kelts feltűnést, és hogy kinek mondhatod el (leginkább senkinek).
2016. szept. 23. 00:06
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi úgyse fogod megnyerni
2016. szept. 23. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!