Szakközépiskola mellett munka. Lehetséges?
Lehetsz magántanuló, akkor dolgozhatsz. Vagy próbálj meg kötetlen munkaidős munkát találni. Én ilyet csinálok egyetem mellett, délután, este vagy hétvégén dolgozom, amikor ráérek és nem vagyok hullafáradt. Azt viszont fontos megjegyezni, hogy amióta csinálom, gyakorlatilag mindig hullafáradt vagyok és szinte nulla a magánéletem (reggel kilencre szoktam suliba menni, utána egy óra szünetet tartok, amíg ebédelek és pihenek, aztán este 8-9-ig dolgozom, egyébként csak alszom vagy zombizok a gép előtt :) ). Nagyon kitartónak kell lenni és nem egyszerű.
Ha magántanulónak mész, akkor fontos folyamatosan sulykolni magadba, hogy tanulnod kell, mert könnyen azon kapod magad, hogy nyakadon az érettségi és még semmit nem tanultál. Legjobb megoldás, ha munka előtt "kötelezed" magad arra, hogy mondjuk minden nap 2 órát tanulsz. Nagy akaraterő kell hozzá, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!