Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fizetős lett a jofogás.hu?

Fizetős lett a jofogás.hu?

Figyelt kérdés
Júniusban hirdettem, albérletet kerestem és akkor még nem volt fizetős. Ma felakartam adni egy álláshirdetést és fizetnem kellett volna érte. Ezentúl már nincs ingyenes hirdetésfeladás?

2016. szept. 15. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:

"2.1. Ingyenesen igénybe vehető Szolgáltatások

A Felhasználók korlátlan számú hirdetést tölthetnek fel és szerkeszthetnek díjtalanul a Társaság által a Weboldalon biztosított hirdetési helyeken a jelen Szabályzatban foglalt feltételekkel és kivételekkel, amelyhez a Társaság keresőrendszert üzemeltet. A Felhasználók által feltöltött hirdetéseket a Társaság a feltöltéskor megadott régió és terméktípustól eltérő rendező-elvek szerint is csoportosíthatja, illetve közzéteheti. A Weboldalon biztosított hirdetési helyek igénybevétele regisztráció nélkül is történhet, azonban a hirdetésekre történő jelentkezéshez biztosított üzenetküldő rendszer használata mind a hirdető, mind a jelentkező Felhasználó részéről regisztrációhoz kötött, azaz csak felhasználói fiók létrehozása esetén lehetséges.

A Szabályzatnak megfelelő felhasználói ajánlattételben foglalt hirdetéseket a Társaság a hirdetési szándék megerősítésére szolgáló aktiváló link Felhasználó által történő használatát követően a lehető legrövidebb időn, legfeljebb 48 órán belül közzéteszi és 90 nap időtartamra elérhetővé teszi a Weboldalon."

Alapban, magánszemélyeknek nem lett fizetős. Valószínűleg az volt a "gond", hogy egy álláshirdetést automatikusan vállalati hirdetésnek vesznek, az pedig fizetős.

2016. szept. 15. 18:39
 2/3 A kérdező kommentje:
2016. szept. 16. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja,fiztős ,de nem minden,csak a drága dolgok ház lakás luxus dolgog,, asszem.
2020. jún. 13. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!