Fodiagi kérdése:
Falun élek, ahol 1 hónapja kis boltot nyitottam, vegyes élelmiszer bolt. Sajnos a faluba 3 mozgó bolt is bejár. Lehet-e ellenük tenni valamit? Ha igen mit, és hova lehet fordulni ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Nem vagyok mozgó bolt ellenes,de az a véleményem hogy ott van szükség ezekre az autókra ahol ellátatlan a település,és nem ott,ahol van egy nagy bolt is az én boltomon kívül.Nekem fizetnem kell az önkormányzatnak,nekik semmit nem kell fizetni,ezt a polgármestertől és a körjegyzőtől hallottam.2016. szept. 15. 13:08
11/15 anonim válasza:
Én egy budapesti lakótelep kellős közepén élek, 4 szupermarket és legalább húsz kis garázsbolt, büfé, fagyizó stb. van pár perc járótávolságon belül, de a Family Frost jelenleg is itt vinnyog az ablakom alatt és órákon át ezt csinálja minden csütörtökön. Ha eredményre jutottál, oszd meg velem is, érdekelne...
12/15 anonim válasza:
Az a baj hogyha azt az észt amit a mozgóbolt megszüntetésére fordítasz hasznosra fordítanád előrébb jutnál!!!Te nem vagy mozgó boltos ami hátrány,de van előnye is,de mi? Ezen kellene gondolkozz!!!! Minden mozgó bolt árú készlete véges,mert a járműbe nem fér be minden. Vásároltass az ismerőseiddel olyan dolgokat a mozgóboltban amit úgy gondolod hogy nincs,és próbálj rájönni mi az ami a mozgóboltokba nem kapható. Pl felvágottat biztos nem visznek hűtés nélkül rengeteget,tej és egyéb olyan extra dolgok mosópor,és egyebek amik csak nálad lehessen megkapni arra élezd ki magadat...csak gondold át mit nem lehet megkapni,és abból nálad legyen a legnagyobb választék. A semmi kontra mindennel ,és ezzel magadhoz tudod édesgetni a vásárlókat,mert mindenki 1 helyen akar megvásárolni mindent. A legfontosabb dolog ne másnak akarj keresztbe tenni hanem maradj korrekt mert a vásárlók egymásnak ajánlanak,vagy nem ajánlanak. Amit a mozgóboltban nem kaphatnak meg abból ha nálad van a legnagyobb választék a környékben meg még figyelsz is az emberekre tuti a hatás.Az embereket 2 dologgal lehet meg fogni ugyan olyan ár mellett: Az első a kényelem amire a mozgóbolt rájátszik.De mi az amiért a kényelemről is lemond az ember? Hát a figyelmesség. Pl ha elszámol az alkalmazottad vagy elszámolsz valamit a kasszánál,biztos volt már ilyen hisz emberek vagyunk. Miután helyesbítesz,adj 1 kíssebb értékű ajándékot a tévedésedért és a vásárló nem azon gondolkozik hogy át akartad e verni,hanem hogy adtál valamit,mert minden ember örül annak amiért nem kell fizetni.Így a várárló jó száj ízzel fog tőled távozni.Lehet elsőre rossz ötlet,de hosszútávon megtérül.Figyelj az emberekre pl: kinek van családja,gyerekekre.A gyerekeknél lehet pl akinek érzékeny bőrre való mosóport kel használni a mi lenne ha nálad is megkaphatná? gondolkozz a vásárlók igényeivel,nekik mire lehet szükségük,és komunikálj velük. megvannak e elégedve a polcon talált termékeiddel vagy esetleg szeretnének valami mást? Az emberek érezni fogják hogy törődsz velük,és eszük ágában sem lesz mozgó boltozni.Az emberek ahhoz aki tesz értük általában lojálisak. Főleg az idősebb korosztály.Segítség a csomagcipelésben a bicikliig ha van rá idő vagy látja az ember hogy küszködik szegény idős hölgy.Ezek azok a praktikák amitől a bolt nem bolt lesz hanem 1 megfoghatatlan valami ami emberré teszi,és a jó dolgokat az emberek a boltodhoz fogják társítani!!!!!!!
13/15 anonim válasza:
A világ összes reklámja,vagy ár engedménye sem ér fel 1 elégedett vásárló,a barátjának téged ajánló emberrel.Az ember a barátai,ismerősei ajánlásában bízik.
14/15 anonim válasza:
csak a vásárlóval foglalkozz,minden másodlagos!!! Te szívesebben mennél 1 olyan boltba hol van szavad? Mert az van a polcon amire tényleg szükséged is van,nem csak hát jól lesz ez is ha nincs más?
Ha érdekelnek további tanácsok meg kereshetsz.
15/15 anonim válasza:
Ha a mozgó bolt szerinted nem adózik, miért nem mozgó boltot nyitottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!