Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tescoban tescocard-al szeretné...

Tescoban tescocard-al szeretnék venni egy tv-t 0%os hitellel, mi kell hozzá?

Figyelt kérdés

Van már kártya és vásároltunk is már így rajta. Viszont apu nevén van a kártya, én is vásárolhatok vele, vagy ott kell hogy legyen ő apunak is?

És a vásárláskor kérnek még valamit? Vagy csak fizetek a kártyával és annyi a dolgom, hogy havonta utalom a részleteket?

2016. szept. 10. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi az a tescocard? Nincs róla semmi az interneten, csak a club card jön be. Az meg egy pontgyűjtő valami, nem hitelkártya.

Ha apádnak van hitelkártyája, azzal te nem tudsz vásárolni, ott kell lennie neki is, ő írja alá és személyit is kérhetnek.

Nem is értem, miért nem tőle kérdezed...

2016. szept. 10. 13:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Tesco hitelkartyara gondoltam

Igazaból gondoltam, hogy apu nélkul nem tudok.

De hogy 1szer megcsinaltattuk a kartyat és csak akkor vasaroltunk vele egyszer. 5 éve volt.

Most elég ha a kartyat visszuk vagy kellenek megint a jovedelmetbigazolo papir, stb??

2016. szept. 10. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:
A hitelkártya az nem részletfizetésre való. Gondolom legutóbb, mikor részletre vettetek valamit, akkor hozzátok vágtak egy hitelkártyát is, ez így szokás. De az csak arra jó, hogy mínuszba menjetek, és utána irdatlan kamatokat fizethessetek, NEM 0%-os részletfizetésre.
2016. szept. 10. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!