Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha postán utánvételnél nem...

Ha postán utánvételnél nem azt kapom amit vártam akkor mit tehetek?

Figyelt kérdés
Postapontra lesz küldve a dolog, ha ott kifizetem és kiveszem a csomagot, megnézem mi van benne, de nem az amit vártam, akkor mit tehetek?
2016. szept. 9. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:
visszakuldod.
2016. szept. 9. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, kitől-mitől vásároltad. Webáruházaknál 14 napig lehetőséged van elállni a vásárlástól, ez a csomag visszaküldésével valósul meg (bár lehet, hogy köteleznek nyomtatvány kitöltésére, az nem változtat ezen semmit). A visszaküldés költségét neked kell állnod, cserébe az eladó visszatéríti a csomag, és az első postaköltség díját.
2016. szept. 9. 20:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Postarol van most szo. Visszakuldom oke de ha o nem veszi at akkor meg mrgint jon vissza nekem nem?
2016. szept. 9. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha webshopból rendelted, akkor átveszed a csomagot, jelzed nekik minél előbb, hogy nem tetszik, 15 napon belül a saját költségedre visszaküldöd nekik, ők meg visszaadják a pénzt.

Ha magánszemélytől vetted, akkor így jártál.

2016. szept. 9. 21:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Maganszemely.

Nem valami megnyugtato az igy jartam resz.

2016. szept. 9. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!