Melyiket volt nehezebb feltalálni? : - Spanyolviasz - Bűvös kocka - Facebook
Értelmetlen kérdés.
Az almát nem hasonlítjuk össze a fúrógéppel, mert nincs értelme.
Amikor bevillan valami az agyadba, az nem nehéz.
Már van olyan, amit megvalósítottam, és előtte tudomásom szerint sehol nem volt ilyesmi.
Nem zakkanok meg, mert elkezdtél fikázni.
Nem íbrod a kritikátz, van ilyen. Majd felnősz.
Attól még, hogy válaszoltam egy értelmetlen kérdésre, a válaszom nem lett értelmetlen.
Vagy szerinted tilos közölni valakivel, hogy értelmetlen dolgot fogalmazott meg?
Én úgy tudom, szólásszabadság van, de sokan nem bírják elviselni az igazságot.
Nagyon vérig vagy sértve, úgy látom.
Nem igazán értem, engem mi okból érne kritika.
Semmiféle durva stílus nem volt, teljesen normálisan közöltem valamit.
Csak számodra durva, mert téged érint.
A szálkás-gerendás mondást nem ilyen esetekre mondják. :)
Itt nem állja meg a helyét.
Véletlenül sem gondolom, hogy hogy most ilyesmiről lenne szó.
Jöhet a kritika, ha van értelme, hisz tanul belőle az ember.
De jelen esetben semmi olyan nem történt, ami miatt engem kritizálni lehetne.
Amit kitaláltam, azt otthon hasznosítjuk, nem tudom, miért kéne ezt megoszanom veled, hisz nem is ismerlek. Nem egy névtelen oldalra való "találmány".
Találd ki te, mi könnyíti meg az életed, ne másokon élősködj.
"Na most akkor ugye szólásszabadság van és elbírod viselni az igazságot ?! :)"
Ennyi kreativitás szorult beléd, hogy semmi mással nem tudsz visszavágni, mint amit én írtam?
Igen, el bírom viselni az igazságot, csak te semmit nem írtál, ami igazság lenne...
Hány éves vagy ilyen stílussal, 12? :/
Na ezt jól meg kaptam .
" Amikor bevillan valami az agyadba, az nem nehéz " én meg erre hülye kis 12 azt hittem , hogy nálad ez a degradáció ! Ezek szerint nem . Ezek után ár nem is értem a továbbiakat teljesen ellentmondásban vagy magaddal és rám akarod erőltetni a gondolataidat és ez nem helyes . Azt látod , hogy vérig vagyok sértve pedig te nem is mondtál semmi olyat csak számomra durva mert engem érint ! Ezek után csak a környezetedet sajnálom , amikor bunkó stílusban akarsz leszólni valakit . Azt már látom , hogy önző is meg tényleg buta is vagy mármint üzleti életvitelből megközelítve . Nehogy magadra vedd meg megsértődjél mert teljesen normálisan közöltem valamit . Ne velem oszd meg a nagy találmányt ami még nincs a világon sehol , hanem a rászoruló többi embernek . Ha nincs még levédve akkor már meg is van mind a kettő : önzőség - butaság . Ezek után persze nincs honlap sem meg vállalkozás sem . Miért is kellene ismernünk egymást nem akarok meleg lenni . Szeretem hátulról de nem veled . Nem szokásom másokon élősködni talán nem is szorulok rá . Nem az a tudás , hogy segíthetsz magadon ez alap emberi ösztön , hanem mit tehetsz másért . Mondjuk mit tudsz tenni az éhező gyerekekért , családokért stb. Ezek után szerintem semmit . Gondolom nem sokat mond a lakjon jól minden gyerek , vagy Csaba atya ? Nézd meg olvass egy kicsit érdekeljen a környezeted ne csak magad és utána már a kérdésemben sem az értelmetlenséget fogod látni . Miközben magaddal meg velem vagy elfoglalva addig én helyetted is próbálok ezen gondolkozni és tenni érte . Itt most nagyon betaláltál az ötleteléssel mert amíg te csak a speízben használod a találmányod addig nekem már megvalósítási fázisban van . Igaz nem világmegváltó csak az a "pár" rászoruló családnak tud segíteni . Ha veszed a fáradtságot és megnézed az oldalukat látni fogd mennyien vannak ma agyarországon ! :(
Amit írtam az nem biztos , hogy igazság de kritikának kritika úgyhogy nem muszáj elfogadni ! :)
Figyi, ha téged ennyire kikészít egy vélemény, akkor vegyél be egy nyugtatót, mert ez nem normális.
Nem bírtam végigolvasni, nagyon felhúztad magad és egy regényt írtál.
Az elejére tudok így csak reagálni.
Semmi, de az égvilágon semmi bunkóság nem volt a kommentjeimben.
Nem kell az én környezetemet sajnálni, mert nem sértem meg őket egy őszinte véleménnyel, a humoromat meg kifejezetten szeretik.
Nem, nincs levédve, mert mint írtam, nem egy egetrengető találmány, csak egy házi eszköz, de biztos sok helyen van ilyesmi, amit házilag megoldanak.
Sem önzőség, sem butaság nincs ebben, próbálsz minden irányból támadni, de ez téged minősít.
Az véletlenül se tűnjön fel, hogy a kérdésed értelmetlen mivolta miatt rajtam kívül senki nem reagált, más kérdésekre meg 10 perc alatt jön 6 válasz... látták, hogy erre nem érdemes válaszolni, mert hülyeség, én vettem a fáradságot, hogy jelezzem, te meg fellőtted magad, és azóta is hisztizel.
Tényleg csodálkozol, hogy 12 évesnek gondollak?
Ennyi hisztéria egy ilyen dolog miatt, és a tényleg normális válaszaim miatt?
Mi lesz, ha egyszer igazán beszólnak neked valami durvát? Majd halljuk a hírekben, hogy egy őrült ámokfutó lekaszabolt egy embert a nyílt utcán, mert az mondott neki valamit?
Nem megyek bele ebbe a gyerekes hisztibe a továbbiakban.
Nem vitatkozom idiótákkal, mert ha lesüllyednék az ő szintjükre, legyőznének a rutinjukkal... :D
Na csináld meg szépen a házidat, és idd meg az esti kakaót, amit anyu eléd tesz a mackós bögrében.
Summary : Nekem sikerült átolvasni és meg kell , hogy állapítsam te betegebb vagy mint én :( :) . Viszont 12 évesen még kinövöm de te erős 50 után már nem .
Ha érdekel egy másik kérdésem ott 13 - nál járunk és most ez mit bizonyít ? Semmit csak van akit ez és van akit az érdekel ! Viszont nagyon jól írtad , hogy itt ennél a kérdésnél két elmebajos szókaratés agyhalott beszélgetésébe nem folynak bele csak jót vigyorognak ! Részemről megérte ! :)
Megtalálod : Saját vállalkozásnál tegnapi kérdés .
Szerintetek a tej: " Élet erő egészség "?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!