Adsense vs Etarget?
Az adsense másodjára nem fogadta el a jelentkezésemet ezek miatt:
Fontos, hogy a Google-hirdetéseket megjelenítő webhelyek jelentős értéket biztosítsanak a felhasználók számára. Megjelenítőként Önnek egyedi és releváns tartalmat kell biztosítania, amely okot ad a felhasználóknak arra, hogy az Ön webhelyét látogassák meg először.
Ne helyezzen hirdetéseket automatikusan létrehozott oldalakra, illetve olyan oldalakra, amelyen nincs, vagy csak túl kevés eredeti tartalom található.
Webhelyének emellett pozitív felhasználói élményt kell nyújtania az átlátható böngészés és elrendezés révén. A felhasználóknak könnyen el kell jutniuk oldalain az általuk keresett információhoz.
Nem tudom, mit tehetnék, nem értek nagyon hozzá, segitenétek?
Az etarhetet még nm használtam, de van pár kérdésem:
1. Nehéz beállitani?
2. Mennyit fizet havonta?
3. Romaniában élek, oda is utal pénzt?
4. Mivel jobb vagy rosszabb az adsensénél?
Google Adsense: vitázhatsz velük, hogy márpedig nagyon jó honlapod van
Etarget: nem nehéz beállítani
Mennyit fizet havonta? Erre így nem lehet válaszolni, a honlap jellegéből, a látogatóktól függ, a kattintási aránytól, a hirdetésektől, a nyelvtől
Románia: minden bizonnyal oda is fizetnek, mert van román oldaluk: www.etarget.ro
Jobb-rosszabb:
Jobb, mert ott nagyobb valószínűséggel elfogadják azokat a honlapokat is, amit a adsense nem
Rosszabb, hogy általában sokkal kevesebb a bevétel, kisebb a kattintási arány és kevesebb is a kattintás ára
inkább az oldaladra kellene minőségi tartalom, mivel anélkül egyikkel sem fogsz keresni semmit. Adsensbe se nehéz bekerülni.
e-targethez számlát kell kiállítani, ahhoz, hogy megkapd a keresett pénzt. Adsense lesz@rja, hogy utólag adózol e a pénzedből vagy sem. te gondod, nem az övék. Adsense jobban fizet.
Etargetnek sem kell számla:
Romániát nem tudom, de mivel az is EU, az etarget meg nem EU-s, így feltételezem ott is ugyanez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!