Mennyi rezsivel számoljak?
Először fogok albérletben lakni egyedül egy 2 szobás panellakásban 17000 Ft+1500 Ft kktg+rezsi áron.
Mennyi rezsi költségre számítsak?
Mivel jön a jó idő, főzni pedig nem főzök minden nap, a gáztól annyira nem tartok, inkább a vízfogyasztástól, mert kb. negyed órát szoktam zuhanyozni, de néha tovább is tart.
Szóval én még sohasem foglalkoztam reszifizetéssel, tehát nem tudom, hogy havi szinten mennyi reszire számíthatok, ha nem pazarlok. Szerintetek a lakbér+ rezsi együtt mennyit tenne ki havi szinten?
Tapasztalt rezsifizetők vagy albérletben élők segítő válaszait várom. Előre is köszönöm!

ha 17 ezer a kktg akor abban valószínű benne van a vízdi.
Áram 7-8 ezer.Fűtés alapdíj+vízmelegítés+gáz nyáron is min.10-12 ezer,télen 35-40 ezer.Tv 3000-6000(attól függ ki a szolgáltató)

Ha nem akarsz CSekkes rezsivel foglalkozni, akkor mond a főbérlőnek, hogy te a saját fogyasztásod után akarsz fizetni!!!
Nem elhanyagolható szempont, mert ha kiküldenek 120 ezer gázt, mert valami nem OK, akkor azt szépen be kell nyelned!!!!

Helyes!
Az esetleges meghibásodásokra is érdemes kitérni, hogy azt ki állja... csak tipp.
Nálunk a rezsi (hideg víz, gáz, villany) télen 10-12-ből megvan, ketten lakunk egy 1 szobásban + kktg. 3400 körüli/hó + 3 havi 6500 körüli szemét díj.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!