Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan működik ma a munkaügyi...

Hogyan működik ma a munkaügyi hivatal?

Figyelt kérdés

Jelenleg passziválok az egyetemen (ELTE proginf) 1 evet családi okok miatt. És szeretnem hasznosan tölteni ezt az evet. Gondoltam elmegyek programozni, azonban nem vesznek fel sebova. (Miközbe állítólag hatalmas a munkaerőhiány)

Tehát marad a munkaügyi hivatal. Azonban nem szeretnek trágyát lapatolni, hanem inkább valami értelmesebb munkát szeretnek.

Nem tudom, hogy jelenleg, hogy működik a hivatal. Csak közmunkát tudnak adni? Mert szerintem elég kevés szakmabeli meló van a közmunkaprogram.

2016. szept. 7. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Mennyit végeztél el az egyetemből? Milyen eredménnyel?

Miért nem vesznek fel?

Az, hogy munkaerőhiány van, nem azt jelenti, hogy mindenkit felvesznek programozónak.

2016. szept. 7. 16:38
 2/7 anonim ***** válasza:
49%

Bemesz, bejelentkezel, varsz 1 evet, elkuldenek kozmunkara.

Ha tudsz programozni es nem vesznek fel akkor valamit rosszul csinalsz.

2016. szept. 7. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

röviden: sz@rul

c*gányoknak jár minden, magyaroknak semmi.

2016. szept. 7. 16:47
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Pszichológus diplomám van, akkoriban a környéken nem találtam állást (vidéki nagyváros), bementem, nagyon kedves, segítőkész volt a hölgy, de azt mondta, hogy nem tudja, tkp. mit is várok tőlük. Nekem semmilyen munkát nem tudtak javasolni, ellenben unokatesóm, aki autóvillamossági szerelő, kapott rajtuk keresztül több megkeresést is, többször is volt általuk szervezett interjún, szóval egy próbát megér, veszteni valód nincs.
2016. szept. 7. 17:29
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Ez a hivatal tök felesleges. Nem csinálnak semmit igazából. Munkát nem ajánl...
2016. szept. 7. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Sehogysem.
2017. aug. 18. 04:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha tanult ember vagy akkor sehogysem.
2020. jan. 10. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!