Valaki tud nekem segiteni? Nagyon szeretnek egy Samsung galaxy s7-et, de 70ezer alatt nem talaltam meg. Valaki tud beszerezni olcsobban valahonnan? Ha igen akkor kerem segitsetek, mert szulinapomra akartam megvenni de nem jott ossze es mindjar itt lesz. :(( honnan tudok venni?
A mesében. Vagy használtan valakitől, leamortizálva betört kijelzővel. Nézd ez olyan hogy én is szeretnék egy Ferrari-t, de senki nem fogja nekem oda adni az eredeti ára töredékéért azért mert "nincs tul sok pénzem". Ennyibe kerül és kész.
2016. szept. 4. 14:45
2/10 A kérdező kommentje:
Jo, de nincsen olyan hogy valaki olcson behoz kulfoldrol vagy valaki?
2016. szept. 4. 16:02
3/10 anonim válasza:
Ha 70 ezer Ft-od van, akkor a 70 ezres telefonok között nézelődj és ne a 150 ezresek között!
2016. szept. 4. 17:46
4/10 anonim válasza:
GSM-es boltok elég sokat trükköznek. De ők sem fogják odaadni a cuccot 20ezerért, hogyha megveszek 200-ért is...
2016. szept. 4. 18:25
5/10 anonim válasza:
Külföldön se olcsóbb sokkal, gyártótól meg ugyan úgy rábasszák a vámot meg mindent. Szóval nincs ilyen lehetőség. Sehol nem fogod töredéke áron megkapni.
2016. szept. 4. 19:03
6/10 anonim válasza:
Nagyon aranyos vagy, és nagyon fiatal lehetsz.
Tényleg hány éves vagy?
Szóval valaki, külön csak azért fáradozzon, hogy a lehető legolcsóbban, a bolti ár feléért odaadhassa neked. Amikor 170-ért is el tudná adni. Ennyire bolond nem lesz senki.
2016. szept. 4. 20:49
7/10 anonim válasza:
Vegyél olcsóbb telefont. Gyanítom, hogy a legtöbb funkciót ki sem használnád egy drágább készüléken (és csak menőzéshez kell).
2016. szept. 4. 20:53
8/10 A kérdező kommentje:
14eves vagyok par het mulva lesz a szulinapom, es nem menozesre kell, csak egy jo es szep telefont szeretnek ami tetszik, de akkor nem fogok szerezni ugye?
2016. szept. 4. 22:08
9/10 anonim válasza:
Sajnos nem.
Ha lenne valaki, akinek a beszerzés megoldható lenne 40 ezer forintból, az is csak 2-3 ezer forinttal adná a piaci ár alatt, és esetleg ingyen szállítással küldené. A lehető legnagyobb piaci hasznáról senki nem fog lemodani a két szép szemedért. Még akkor sem, ha éppen szülinapod van.
2016. szept. 5. 10:02
10/10 anonim válasza:
Ébredj fel kérdező, ez a valóság. 14 éves nagy fiú/lány vagy, beláthatod azt hogy a világban a dolgoknak meg van az ára, amennyibe kerül. Sehol nem fognak semmit a piaci ára töredékéért odaadni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!