Hogyan küldjek ki pénzt Németo. -ba?
Figyelt kérdés
Apukámnak kellene kiküldenem pénzt Németországba, Western Unionon keresztül. Hogyan küldjem, ft-ban, vagy dollárban, vagy euróban? Ha ft-ban küldöm, azt ő kint ft-ban veszi fel, majd átváltja? Vagy milyne pénznemben kellene küldenem? Vagy hogy van ez, nem nagyon értem. :S2010. ápr. 21. 19:17
2/4 A kérdező kommentje:
Kössz,azt én is megtaláltam,mégsem értettem meg belőle,hogy milyen pénznemben küldjem.
2010. ápr. 21. 19:58
3/4 anonim 

válasza:

Itthonról csak HUF-ban, vagy USD-ben tudsz pénzt feladni. DE! miután a legtöbb felvevő/feladó helyen lehet pénzt váltani, így gyakorlatilag majdnem mindegy, hogy miben küldöd. Én forintban küldeném, mert akkor csak apukádnak kell majd az átváltásért fizetnie.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,ez legalább hasznos válasz volt.
2010. ápr. 21. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!