Hogyan gyűjtsek össze ennyi pénzt?
Kb. 2.5 - 3 év múlva szeretnék egy nagyobb beruházást ejteni, szerintetek hogy lehetne / lehetséges-e összegyűjteni ennyi idő alatt kb. 1 millió forintot?
Főleg diákmunka jönne szóba, mint pénzszerzés, (főleg nyáron, esetleg év közben is pár hétre) illetve szülinapi, karácsonyi, stb. pénzek.
Szerintetek lehetséges ennyit összeszedni?
Esetleg valami + munkalehetőség, hasznos tipp?
Előre is köszönöm!
"Én ezen nem látom azt a mérhetetlen emelést, amit az unokámnak kéne fizetnie. "
Nem mondtam hogy hazudsz, de nem ismerheted az összes banki hitelt az összes feltétellel. Az átlagkeresetből nemigen lehet többet fizetni (aki meg olyan jól áll anyagilag, az miért venne fel hitelt), Matolcsy bácsi 47 ezer forintjából meg főleg nem. Szóval a megemelt kamatokat csak görgeti, görgeti, és innen egyenes az út az adósságspirálig.
A bank vajmi keveset tud/akar tenni, ha az adós elveszíti a megélhetési forrását. Nekik a profit a lényeg, hogy utcára kerülsz, az őket nem érdekli, nem véletlen hogy egy forintot nem bízok a bankra, főleg a Budacash-botrány után. Ha csak egy kis fizetésképtelen csoport van, az nem gond, de itt bazinagy embertömegekről beszélünk, az viszont már baj.
Arra azért kíváncsi lennék, meglelsz-e a hitelkárosultak blogján :D
A régebbi leírásodból nekem az jött le, az arroganciával együtt, hogy te megmondod a tuti megoldást a problémájukra. Nem azt mondtam, hogy tevőlegesen segítenél, mert azt nem tennéd, ahogy írtad is (én se tenném, tudod mikor...hogy aztán megint az én adómból éljenek), csak érdekelt volna, mi az a módszer, ami még a Kiszámoló elmebajnokainak se jutott az eszébe. Na mondom, mi a szösz, tudsz varázsolni pénzt?
Nem adtam a szádba egyébként semmit, azokra reagáltam, amiket írtál. Direkt azért is idéztem, hogy áttekinthetőbb legyen.
Itt ahol élek, ennyiért is kapni ingatlant. A szőlőt már rég eladtuk volna, ha nem vacak 50 rugót kapnánk érte, borospincével együtt, elhiheted. Lehet, hogy nem nagyváros, de én speciel nem is költöznék oda. Éltem Budapesten egy ideig, elég is volt a bűzből, bűnözésből, zajból és az elszállt árakból. Másfelől az emberek nagytöbbségének nincs annyi zséje, hogy egy magas árú családi házat megvegyen, a tulaj szabadulni akar tőle, mert mittomén, lelép a nyomor elől külföldre, esetleg örökölte a lakást és nem tud vele mit kezdeni. Nem tudom, mi az oka, nem dolgozok a földhivatalnál vagy az ingatlanosoknál, egyedül a jófogásra járok fel hirdetni ezt-azt, és ott szúrtam ki, hogy többen is kerestek Miskolc vonzáskörzetében 10 misi alatt kecót, és 2 héten belül találtak is, mert eltűnt az összes hirdetés. De ha ilyen biztos vagy a dolgodban, fogadhatunk :P És mivel nő vagy, nőtől pénzt elfogadni proli dolog, így a készpénzajánlatomat vissza is vonom. Ha én nyerek, 1 héten keresztül főzöl nekem amit szeretnék :P
Jajj mi lett itt...
Lehetne, hogy nem veszekedtek, hanem mondjuk priviben elrendezitek, és az igazi kérdésre válaszoltok? :D
Kérdező! Remélem azóta már sikerült a dolog!
Egyébként a #2 válaszadónak van igaza, bár én hozzátenném azt is, hogy a plazma-adás egész jól fizet most!
Egy alkalom 3 ezer, ha hetente mész, az évente 156 ezer forint!!!
Ezt én nem nevezném lókakának.
Sajnos ha nincs végzettséged, papírod, vagy olyan kompetenciád, amiért fizetnének, nagyon behatároltak a lehetőséged...
A #13 válaszadó meg sík idióta. Én is nyomtam neki mínuszt.
A #35 válaszadó jól leírta. Hitelt semmilyen körülmények közt ne vegyél fel, mert te fogod megszívni a végén!
A hitelnek egyetlen célja van: hogy téged eladósítson!
Lehet hogy pillanatnyilag több pénzed van, de az is biztos, hogy utána ennek a sokszorosát hajtja be rajtad a bank!
Ha meg nem tudsz fizetni, lefoglalja az autódat, a bútoraidat, a házadat, bármit.
Erre jók a hitelek, hogy a sok hájas seggű zsidaj nyerészkedhessen rajta. Aki szerint jók a hitelek, az vagy hihetetlenül naiv, vagy hihetetlenül ostoba.
a hitelfelvetelt tobbnyire az szorgalmazza, aki
a) erdekelt abban hogy eladositsd magad, mert valami modon haszna szarmazik belole
b) ujgazdagek csaladjaba szuletett, ahol a segguk lyukan is penz potyog, es nem tema a kockazat
c) egy melyhulye szellemi toprongy
a 13. valaszadoval nem kell foglalkozni, uvolt rola hogy egy penzugyekben teljesen jaratlan felanalfabeta kreten
a gond az, hogy ilyennek is adnak hitelt, amit aztan bsznak visszafizetni, es a bank a tobbi ugyfelen fogja leverni majd
amugyis kerte, hat le is pontoztam ezt a kretent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!