Milyen szerencsejatekot ajanlotok? Muszaj vagyok kockaztatni.
tipszmix duplázósra felcsapod azt baba lesz
rakd fel mellé még a házat is
Hát igen, tipmix, de nem árt ha azért értesz az adott sportot, előtte azért informálódj, nézegess statisztikákat!
Lottót felejtsd el, ha a 35 ezret mind szelvényekre költenéd, akkor is baromi kevés esélyed lenne nyerni. Roulette-et se ajánlom, esetleg pokerozz vagy ultizz, ha jól tudsz kártyázni(igen, itt azért nem csak a szerencsén múlik minden, skill is kell hozzá), illetve hallottam róla, hogy vannak, akik olyannal keresnek pénzt, hogy black jack-be számolják a lapokat, de pontosan nem tudom, hogyan kell csinálni.
#5 black jack lapszámolás évek óta nem működik
póker meg igen is szerencsejáték, rövid távon meg főleg.. a kérdező nem fog 100 ezer leosztást lejátszani, hogy kijöjjön a tudásbeli különbsége... amúgy is, ahhoz hogy ez kijöjjön tudás is kellene.
6-os, írtam, hogy kell hozzá skill, vagyis tudás. Igen a póker inkább szerencsejáték, de a tipmixhez is kell azért érteni a sportokhoz, csapatokhoz... stb.
Ha magamból indulnék ki, akkor én ultiba vágnék bele, mert abban van a legnagyobb tudásom, évek során felhalmozódott tapasztalatom. Persze ahhoz is kell szerencse nyilván, de én meg ahhoz értek leginkább, ezért írtam.
De csak lehetséges alternatívaként írtam, első helyre én is a tipmixet raktam, mert tény, hogy egy átlag ember valszeg nem profi ultizó(én sem vagyok az, mielőtt egoistának bélyegeznél, inkább középhaladó).
Nagyon "okos" tanácsokat kaptál - és ha nem nyersz vele, akkor bukta a 35 ezer is.
Én a helyedben odaadnám a 35 ezret az illetőnek (gondolom, tulaj) és megmondanám, hogy nagyon azon vagyok, hogy mihamarabb megszerezzem a hiányzót - így látja, hogy nem arról van szó, hogy nem akarsz fizetni, hanem arról, hogy nincs elég, de a jó szándék megvan.
Mondom ezt úgy, hogy elég sokat játszottam szerencsejátékot - ma már több eszem van, nem tenném :-) Hidd el, nem fog kihúzni a bajból, hanem még inkább belelök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!