Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan legyen nagy MLM csapatom?

Hogyan legyen nagy MLM csapatom?

Figyelt kérdés

Elősorban az érdekelne hogy hogyan szerezzek új embereket. Kinek mi vált be? Ha van valakinek valami jó praktikája az emberek figyelmének felkeltésére azt kérem írja meg! AVON koordinátorként dolgozom és nehéz új embereket találni!

Kérem segítsen valaki! Minden tippet, javaslatot szívesen elfogadok! :)

2016. aug. 16. 23:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8%

Ne arra törekedj, hogy nagy csapatod legyen, hanem arra, hogy hatékony. :)

Trehány/lusta emberekkel semmire nem mégy.

A szponzorodnak kellene oktatni a beszervezős részét idegen emberek közül is.

Ha ezt a gyakorlati tanácsot nem tudja a szponzorod elmagyarázni, akkor nem ért hozzá és ahogy előttem írták NEM JÓ HELYEN VAGY. Általában kerítő dumákkal kimagyarázzák. (tapasztalat)

Nekem volt részem ilyenekben, de köszöntem többet nem kérek MLM-ből. Nem szerettem soha, ha egy nálam hülyébb ember felettem van és játssza a nagyokost.

Tanulj, olvass, képezd magadat. Elvégre ez lényeges része a tevékenységeidnek

Ajánlom figyelmedbe:

Fuchs Anita - Kiss Gabriella - Nyíri Zoltán

Kapcsolat - építés - Ismerkedési technikák az üzleti életben

2016. nov. 6. 23:26
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira lenne igény a Ponzi-sémádra, az emberek maguk keresnének meg téged.

Ha meg nincs, akkor csinálhatsz te akármit, kalapozhatsz bárhol, senki nem fog belépni alád.

Havi 30000 forint? Aztaaaaa, ez má' majdnem annyi mint a közmunkabér!

LOL :DDD bírom az ilyen pénzügyi zseniket, ezekből élnek meg jól a Bernie Madoffok meg a Tribuszernék :D

2018. szept. 27. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!