Hűtőgépcsere-program 2016. július, kapott már valaki értesítést?
Támogatott pályázatok listája itt:
Nekem múlthét pénteken meg is jött az új hűtő.
(GY-M-S megye)
Azért nem működött, mert nem Alt+F, hanem Ctrl+F.
Benne vagyok a listában, nyertem! :)
Olyankor mi van ha nincs az a típus amit a pályázatba beleirtunk?
A medai marktban néztünk ki egyet de már nem is hozza, hogy lenne belőle.
Szerintetek mennyire van ez megkötve?
A kereskedővel meglehet beszélni?
Vagy mi a teendő?
Bármilyen azonos energiakategóriájú gépet meg lehet vásárolni, mint amire a támogatást igényelted.
pl. ha egy A+++ -os AEG hűtőszekrényt néztél ki, de nincs, akkor bármilyen más A+++-osat választhatsz helyette.
Viszont én beszéltem (GYMS megye) a helyi Media Markt-os HGCS háztartási nagygép osztályvezetővel, ő azt mondta, bármilyen típust tudnak rendelni.
Menj be az áruházba és ki kell kerestetned.
Én egy AEG-et vettem, ez nem volt fent a honlapjukon, sem pedig a modellszám alapján nem találták az eladók. Csak a cikkszám alapján tudtak rákeresni és sikerült az utolsó darabot a központi pesti raktárból megrendeltetnem. Épp azon a héten 1 Ft-os kiszállítási díjjal.
Bármi kérdésed/kérdésetek van nyugodtan keressetek akár pm-ben, szívesen segítek.
"Olyankor mi van ha nincs az a típus amit a pályázatba beleirtunk?"
Bármilyen típust választhatsz helyette ugyanabból a márkából ugyanott, vagy megrendelheted náluk, vagy pedig a programban részt vevő másik kereskedőnél keresheted ugyanazt a típust.
"A medai marktban néztünk ki egyet de már nem is hozza, hogy lenne belőle.
Szerintetek mennyire van ez megkötve?"
A mediamarkt szerintem esélyes, hogy elől tudja ásni valahonnan ugyanazt a típust, amit kinéztél, csak várni kell rá. Meg van kötve: fel vannak sorolva a programban részt vevő márkák és kereskedők, csak ezek közül választhatsz. De ha a felsorolt márkákon belül te olyan típust szeretnél, ami nincs benne a listában, azt is megveheted, és szólhatsz, hogy vegyék fel azt is a listába. Újabb márka viszont nem vehető fel a listába."
Ezeket most emlékezetből írtam le, de itt vannak a tudnivalók, hogy utánanézhess te is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!