Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vajon ez mennyit érhet? Kép...

Vajon ez mennyit érhet? Kép és többi lent.

Figyelt kérdés

Mindenkitöl elnézést kérek , hogy ide tettem be de ugy gondoltam itt vannak értelmes emberek, a cuccnak ( a padláson találtam tegnap :) ) megfelelö kategóriát meg nem igazán találtam ... , szerintetek érdemes hol meghirdetni , van már értéke régiségként egy ilyen DDR-es légzökészüléknek ? vagy csak kacat ?

[link]

#régiség #búvárfelszerelés #légzökészülék
2016. júl. 28. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, túl sok Zálogcsillagok-at és Zálogügynökök-et néztél.

Ott van igény az ilyen jellegű dolgokra, mert kereslet is van.

Ebben az országban nincs ennek kultúrája.

Itt a régiségkereskedők is ékszerekkel, festményekkel, műtárgyakkal foglalkoznak.

Bár nem mondom, hogy semmi esélyed, azért túl sok reményed ne legyen benne.

Keress 2-3 régiségkereskedőt a környéken, biztos van honlapjuk. Nekik küldd el e-mailben a képet, és kérdezd meg, érdekli-e őket.

2016. júl. 28. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
vagy ha mást nem, az alut el tudod adni bármelyik méhben.
2016. júl. 28. 17:27
 3/11 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg őket, hátha... :

[link]

2016. júl. 28. 18:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha nincs benne veszélyes anyag és ha szétszereled a vasért adhatnak pár ezer forintot.
2016. júl. 28. 18:21
 5/11 A kérdező kommentje:

Mégegyszer elnézést kérek mindenkitöl

" de ugy gondoltam itt vannak értelmes emberek, " , tévedtem , bocsi

valaki egyszer azt mondta hogyha halgattál volna bölcs maradtál volna ez igaz az eddigi válaszolókra.

Nem rezezö cigány vagy BAZ megyei csöves vagyok 20 gyerekkel , nem is Orbánországban élek , én tévedtem hogy itt feltettem ilyen kérdést , mégegyszer bocsi

2016. júl. 28. 21:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Attól még hogy régi valami nem jelenti hogy sokat ér, sőt...
2016. júl. 28. 21:33
 7/11 anonim ***** válasza:

Nagyon fellengzősen beszélsz, pedig nincs mire felvágnod.

Nehogy már te degradálj le minket.

Igenis kaptál értelmes válaszokat, csak most az a bajod, hogy az ócskavasad jó eséllyel nem ér semmit, és ezt többen közöltük is veled.

Nem mi vagyunk a hibásak, és ettől még értelmes emberek vagyunk.

Nem vagy te semmivel sem értelmesebb azért, mert van egy régi szrod.

A padlás mindenkinél tele van ezer éves dolgokkal, amik max annak az embernek érnek valamit, aki 20-30 éve használta azt a tárgyat.

Na menjél szépen ilyen stílussal tudod hova!

2016. júl. 29. 08:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Mondd, kedves kérdező, vetted a fáradtságot és legalább rákattintottál arra a linkre, amit belinkeltem?

Mert ÉN pl. vettem a fáradtságot, hogy foglalkozzak a problémáddal, erre Te egyöntetűen mindenkit ledorongolsz.

Mi is a probléma a 3-as válasszal?

Amúgy, meg ha nem tetszenek a válaszok, akkor tedd fel a Vaterára 1 ft kiinduló árra, aztán adnak érte, amit adnak... Majd a piac megmondja, mennyit ér...

2016. júl. 29. 09:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt nem meri megcsinálni, még a végén kiderülne, hogy semmit sem ér...
2016. júl. 29. 09:52
 10/11 anonim válasza:
100-150 euró körül lehet az ára
2016. aug. 28. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!