Vajon ez mennyit érhet? Kép és többi lent.
Mindenkitöl elnézést kérek , hogy ide tettem be de ugy gondoltam itt vannak értelmes emberek, a cuccnak ( a padláson találtam tegnap :) ) megfelelö kategóriát meg nem igazán találtam ... , szerintetek érdemes hol meghirdetni , van már értéke régiségként egy ilyen DDR-es légzökészüléknek ? vagy csak kacat ?
Úgy gondolom, túl sok Zálogcsillagok-at és Zálogügynökök-et néztél.
Ott van igény az ilyen jellegű dolgokra, mert kereslet is van.
Ebben az országban nincs ennek kultúrája.
Itt a régiségkereskedők is ékszerekkel, festményekkel, műtárgyakkal foglalkoznak.
Bár nem mondom, hogy semmi esélyed, azért túl sok reményed ne legyen benne.
Keress 2-3 régiségkereskedőt a környéken, biztos van honlapjuk. Nekik küldd el e-mailben a képet, és kérdezd meg, érdekli-e őket.
Kérdezd meg őket, hátha... :
Mégegyszer elnézést kérek mindenkitöl
" de ugy gondoltam itt vannak értelmes emberek, " , tévedtem , bocsi
valaki egyszer azt mondta hogyha halgattál volna bölcs maradtál volna ez igaz az eddigi válaszolókra.
Nem rezezö cigány vagy BAZ megyei csöves vagyok 20 gyerekkel , nem is Orbánországban élek , én tévedtem hogy itt feltettem ilyen kérdést , mégegyszer bocsi
Nagyon fellengzősen beszélsz, pedig nincs mire felvágnod.
Nehogy már te degradálj le minket.
Igenis kaptál értelmes válaszokat, csak most az a bajod, hogy az ócskavasad jó eséllyel nem ér semmit, és ezt többen közöltük is veled.
Nem mi vagyunk a hibásak, és ettől még értelmes emberek vagyunk.
Nem vagy te semmivel sem értelmesebb azért, mert van egy régi szrod.
A padlás mindenkinél tele van ezer éves dolgokkal, amik max annak az embernek érnek valamit, aki 20-30 éve használta azt a tárgyat.
Na menjél szépen ilyen stílussal tudod hova!
Mondd, kedves kérdező, vetted a fáradtságot és legalább rákattintottál arra a linkre, amit belinkeltem?
Mert ÉN pl. vettem a fáradtságot, hogy foglalkozzak a problémáddal, erre Te egyöntetűen mindenkit ledorongolsz.
Mi is a probléma a 3-as válasszal?
Amúgy, meg ha nem tetszenek a válaszok, akkor tedd fel a Vaterára 1 ft kiinduló árra, aztán adnak érte, amit adnak... Majd a piac megmondja, mennyit ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!